🎙 Сергій Шилко на конференції “М’ясний бізнес & Соуси та приправи 2025”
📍 Київ | 🗓 10 квітня 2025
Тема виступу: Як утримати команду в період невизначеності? І що таке антикрихкість у харчовій промисловості?
Сергій Шилко — засновник компанії TATFOOD та рекрутер технологів харчової промисловості, поділився своїм баченням майбутнього управління персоналом в умовах нестабільності.
➡️ Йдеться не лише про HR. Це — про стратегії виживання, адаптації та зростання у переробній галузі, де людський фактор має ключове значення.
📌 Виступ Сергія: https://youtu.be/GfdmRyFn5X4
Подія організована Marko Pack — платформа, що об’єднує керівників, технологів, закупівельників та новаторів харчової промисловості.
📎 https://youtu.be/GfdmRyFn5X4Деталі: markopackconferences.tilda.ws/meatbusiness-2025
Останні коментарі