067-547-50-57 tatfood@ukr.net

Корисні статті та новини

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

Опромінення їжі може зменшити кількість спалахів харчових захворювань, викликаних патогенними мікроорганізмами. Це демонструють дослідження, частково профінансовані Міністерством охорони здоров'я США. У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів...

50 українських виробників представлять продукцію на Львівському ярмарку смаку

Це місце, де збираються унікальні виробники харчової продукції, представники мереж, іноземні гості та українські поціновувачі, аби відкрити багатогранність смаків українських продуктів, завести нові знайомства та обмінятися досвідом. У 2023 році Львівський ярмарок...

Вчені назвали несподіваний інгредієнт, який покращує рослинне м’ясо

Цитрусові волокна можуть замінити у рослинному м’ясі синтетичні інгредієнти, які відповідають за структуру та текстуру продукту. Зокрема, метилцелюлозу. До такого висновку дійшли в Університеті Путра в Малайзії. Дослідники оцінили фізико-хімічні та сенсорні...

Виготовлення і продаж харчових продуктів для найменших споживачів потребує особливої уваги та педантичності як з боку виробників та реалізаторів, так і з боку покупців цього товару.

☝️ Держпродспоживслужба звертає увагу споживачів та операторів ринку - на дитячому харчуванні окрім обов’язкової інформації про харчовий продукт, визначеної Законом України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» має бути вказана додаткова інформація,...

Японський гігант випустив ложку, що б’є електрострумом. Так їжа стає солонішою

Японський гігант випустив ложку, що б’є електрострумом. Так їжа стає солонішою⚡️ Японський харчовий гігант Kirin оголосив про випуск нової «електричної ложки», яка підсилює солоність їжі завдяки дії електричного струму на язик. За словами співрозробників продукту,...

Із відходів виробництва оливкової олії створюють здорові снеки та напої.

Із відходів виробництва оливкової олії створюють здорові снеки та напої. Лише 25% маси оливок використовується для отримання олії. Решта м’якоті, кісточок та інших складників потрапляє на смітник або перетворюється на добриво. Перетворити відходи виробництва оливкової...

Головний технолог підприємства з виготовлення томатної пасти та соусів, місто Кривий Ріг

Головний технолог підприємства з виготовлення томатної пасти та соусів, місто Кривий Ріг

Запрошуємо на постійну роботу ГОЛОВНОГО ТЕХНОЛОГА ПІДПРИЄМСТВА З ВИГОТОВЛЕННЯ ТОМАТНОЇ ПАСТИ ТА СОУСІВ, у місто Кривий Ріг. Вимоги: • Вища профільна освіта; • Досвід роботи за спеціальністю від 5-ти років на консервному виробництві, робота з томатною групою буде...

“Танцююча” їжа

Вчені запрограмували їжу танцювати на тарілці за допомогою струму Вчені факультуту інформаційних технологій Університету Монаш (Австралія) розробили та запрограмували систему “танцювальних делікатесів”. Вона складається із їжі та соусів, які рухаються на тарілці по...

Страви майбутнього

Страви майбутнього: їжа в таблетках, білок з комах, ГМЇ, друк страв на 3D-принтері, їстівне пакування та молекулярна кухня. Якими будуть страви майбутнього? Ми можемо лише уявляти, але вже зараз є певні тенденції, які дають нам уявлення про те, що ми будемо їсти в...

Отримуйте цікаві новини