2 півторамісячні програми водночас відбудуться за півтора місяця!
🔹 “ТРАДИЦІЇ І ТРЕНДИ ПРОМИСЛОВОГО ТА КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА КОВБАС”. Зміст програми 👇
https://drive.google.com/file/d/1NV8a9c6T9v4_96wRKVkJ03X7BGwdjcL6/view
🔹 “М’ЯСНІ ДЕЛІКАТЕСИ: КРАФТОВІ ТРАДИЦІЇ ТА ПРОМИСЛОВІ ІННОВАЦІЇ”. Зміст програми 👇
https://drive.google.com/file/d/1NVaXDINI7E_GhGXvzOG4w-BLBjzaWww6/view
Що ви отримаєте?
✅ Опануєте сучасні технології виробництва м’ясних виробів
✅ Освоїте інноваційні методи переробки сировини та вдосконалення якості продукції
✅ Поглибите знання у сфері крафтового та промислового м’ясного виробництва
✅ Отримаєте практичні навички для кар’єрного зростання або розвитку власного бізнесу
📅 Старт навчання – 1 квітня!
Обирайте та реєструйтесь 👇
https://forms.gle/DEJfNV8SSYXirAWc9
Останні коментарі