📚 23–24 вересня 2025 року на базі Національного університету харчових технологій (НУХТ) відбулися одразу три ключові науково-практичні конференції очно/заочно:
ІХ Міжнародна конференція «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві»
ХІІ Міжнародна конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»
VІ Міжнародна конференція «Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока»
🔎 Що було представлене?
Науковці та компанії презентували останні розробки у сферах хлібопекарства, кондитерського виробництва, м’ясо-молочної переробки.
Посеред тем: енерго- , сенсорний аналіз та машинне бачення в оцінюванні структури, використання амаранту у макаронних виробах, багатофункціональні рослинні пасти для мармеладно-пастильних виробів, нові рішення у стабілізації молочної сировини та пакуванні, тощо
👩🔬 Міжнародна участь
У програмах взяли участь представники університетів та компаній з Польщі, Словаччини, Швейцарії, Грузії, України.
📌 Матеріали згодом будуть опубліковані у відповідних збірниках, 📺 були проведені записи виступів спікерів, що можливо будуть доступні згодом також, звертайтесь до організаторів!
Програми заходів на Гугл-диску: https://drive.google.com/drive/folders/1p4miPIeSz1W6sMiPs1IV11e-ofVcfKN8?usp=sharing
TATFOOD https://tatfood.com.ua/, як завжди, надає інформаційну підтримку стейкхолдерам харчової галузі!
Останні коментарі