????Назва посад:
– Технолог з виготовлення начинок
– Технолог з виготовлення борошняних виробів (крекерів та печива).
????Загальні та специфічні знання:
– Вища спеціальна освіта.
– Оцінка виробничого процесу, виявлення слабких місць;
– Запобігання аваріям і зупинкам технологічного процесу;
– Ведення технічної документації;
– Виробничий контроль;
– Розробка технологічних нормативів.
????Практичні навички:
– Типові технологічні процеси і режими виробництва;
– Перспективи технічного розвитку підприємства;
– Стандарти і технічні умови;
– Властивості та призначення оброблюваних матеріалів і напівфабрикатів;
– Знання технологічної документації та обладнання обов’язкові.
⚒Основні завдання для кандидата:
– Шоколадні, сирні, молочні начинки для крекерного сендвіча;
– Глазур для цукрового печива
– Термостабільні, шоколадні, фруктові начинки;
– Заварний (глазур декор);
– Термостабільні краплі;
– М’яка карамель;
– випічка та солодкі тістові вироби
– Керівництво складання планів впровадження нової техніки і технології;
????ЗП – 2 ТИС + бонуси
Графік: 6/1, 8:00 до 18:00
❗️Надається житло, харчування та відпустка.
????Дізнавайся більше деталей та залишай своє CV:
Пошта – tatfood@ukr.net
Телеграм – @tatfoodtech
+38 067 547 50 57
Останні коментарі