067-547-50-57 tatfood@ukr.net

Локація: Житомирська обл., м. Бердичів
Графік: пн–пт, 08:00–17:00
Заробітна плата: 40 000 – 60 000 грн (залежно від досвіду)

Детальніше про компанію
Прогресивне підприємство м’ясопереробної галузі європейського рівня, що впроваджує сучасні стандарти якості, автоматизації процесів та розробки продуктів із фокусом на стабільність, безпеку та смак. Виробництво працює за принципами постійного вдосконалення рецептур і технологій, а команда – на результат і розвиток.

Ціль посади

Забезпечення технологічно правильного виготовлення м’ясоковбасної продукції на всіх етапах: від розробки рецептур до тестових запусків та контролю якості готового продукту.

Зони відповідальності:

Підготовка документаційної бази для нових продуктів (техкарти, калькуляції тощо).

Відпрацювання зразків продукції на виробництві для досліджень та дегустацій.

Участь у розробці нових продуктів м’ясоковбасного напрямку.

Участь у внутрішніх дегустаціях та презентаціях.

Контроль і участь у виготовленні тестових партій та їх оцінюванні.

Вимоги до кандидата:

Досвід роботи в м’ясоковбасному виробництві.

Розуміння технологій продуктів різного ступеня готовності.

Знання санітарних норм та вимог до гігієни процесів.

Вміння розробляти технологічні та калькуляційні карти.

Вміння проводити розрахунки показників ХЕЦ.

Буде перевагою: знання англійської мови рівня B1.

Що пропонує компанія:

Медичне страхування.

Релокаційний пакет: компенсація житла + послуг рієлтора для переїзду.

Додаткова продуктова підтримка: 6 кг курятини щомісяця.

Команду, яка підтримує розвиток спеціаліста і ініціативи з покращення технологій.

📧 Контакти для запитань / резюме: tatfood@ukr.net | Telegram: @tatfoodtech | 📞 +38 067 547 50 57

#вакансіяTATFOOD #харчовапромисловість