Вдячність за чудову атмосферу та натхнення! 🌟
Проблематика гострої нестачі кадрів, методи підвищення привабливості вакансій та можливості перекваліфікації й навчання — ці питання ми обговорювали, зокрема, під час конференції Марко Пак «Кондитерський бізнес 2025».
Більше ніж 300 учасників почули найсвіжіші ідеї від спікерів програми, атмосфера приязні й радість зустрічі панувала протягом всього заходу.
А в чотирьох просторих локаціях укладалися договори на мільйони гривень — справжня подія кондитерського сезону 2025–2026!
📌 Програма та контакти організаторів: markopackconferences.tilda.ws/confectionery-2025
▶️ Запис виступу TATFOOD: YouTube (https://youtu.be/m0cyhq3JekQ), повний доступ відео конференції – до організаторів
Останні коментарі