067-547-50-57 tatfood@ukr.net

«Кондитерський бізнес 2025».
TATFOOD традиційно представить виступ про кадрові рішення, перекваліфікацію, фінансування розширення штату та методи залучення персоналу.

Презентація вже майже готова, але ми відкриті до ваших ідей!
Можливо, ви маєте важливі думки чи пропозиції щодо:
– необхідних змін у кадровій політиці компаній,
– шляхів підвищення кваліфікації та перекваліфікації,
– формування власних стратегій розвитку кар’єри у кондитерській, харчовій та суміжних галузях.
📌 Запрошуємо вас поділитися своїми порадами та долучитися до обговорення — ваш досвід може стати корисним для всієї професійної спільноти!

Приєднуйтесь онлайн чи офлайн до події, щоб отримати:
✔️ професійні інсайти,
✔️ досвід виходу на експорт,
✔️ нетворкінг без кордонів,
✔️ доступ до інновацій та регуляторної експертизи,
✔️ виставку, дегустації, презентації спікерів і матеріали з контактами.

📅 3 вересня 2025 р.
📍 м. Київ, конференц-хол «Депо» (вул. Антоновича, 52)

Серед тем конференції (долучаємо т.з. Agenda вкладенням!):
– Інновації на світових кондитерських ринках 2025
– Smart-інгредієнти: баланс натуральності та інноваційності
– Нормативні основи пакування в Україні та світі
– Якість і безпечність продукції в експорті
– Як обрати борошно для кондитерських виробів?
– Комплексне обладнання: мінімум простору – максимум можливостей
– Альтернатива какао-маслу: виклики та можливості
– Функціональні гриби як суперфуди
– Фінанси та гранти для підприємств під час війни
– Кадрова політика, підбір і перекваліфікація (TATFOOD)

Участь вже підтвердили понад 300 компаній.

Попередня реєстрація є обов’язковою!
Умови участі та реєстрація за посиланням
https://markopackconferences.tilda.ws/confectionery-2025

для співпраці з ТАТФУД контакти незмінні:
📧 tatfood@ukr.net, 📲 @tatfoodtech, +38 067 547 50 57