067-547-50-57 tatfood@ukr.net

Корисні статті та новини

30 листопада в Києві відбудеться щорічна бізнес-зустріч «Напої України» для виробників напоїв, спеціалістів ритейлу та постачальників технологій і пакування

У рамках програми заходу розглядатимуться тенденції світового ринку напоїв (БАН, пива, соків), досвід успішного створення брендів та інноваційні рішення у сфері виробництва, розливу та пакування напоїв, обговорюватимуться можливі шляхи вирішення деяких завдань,...

Запрошуємо на NUFT Career Chance 2023

1 та 2 листопада 2023 відділ працевлаштування випускників проводить традиційний Ярмарок Вакансій «NUFT Career Chance 2023» у новому комбінованому форматі! Ви зможете познайомитися з відомими українськими та міжнародними компаніями не тільки під час зум-конференцій, а...

12 жовтня У Києві відбудеться бізнес-зустріч «Молочна індустрія 2023»

12 жовтня У Києві відбудеться бізнес-зустріч «Молочна індустрія 2023»

Під час заходу розглядатимуться актуальні тенденції ринку молока і молочної продукції, стратегії компаній за сучасних умов, сучасні технології виробництва та пакування молочних продуктів, деякі аспекти контролю безпечності та якості сировини та готової продукції, а...

Вчені переробили кавову гущу на біорозкладану плівку для упаковки їжі

Вчені переробили кавову гущу на біорозкладану плівку для упаковки їжі

Дослідники з Університет штату Південна Дакота, США, використали відпрацьовану кавову гущу для створення біорозкладаної харчової упаковки. Вчені “витягли” із кавової гущі лігноцелюлозний залишок та переробили його на плівку. Плівку успішно протестовано за товщиною,...

Інноваційний, але натуральний інгредієнт пригнічує ріст цвілі у хлібі та тортах

Інноваційний, але натуральний інгредієнт пригнічує ріст цвілі у хлібі та тортах

Глобальний виробник інгредієнтів Kemin Industries створив інгредієнт, який пригнічує ріст цвілі та дозволяє подовжити термін придатності хліба та солодощів. Продукт під назвою Shield V Plus Dry є натуральним інгредієнтом, який поєднує буферизований оцет і рослинні...

Ресторани годуватимуть європейців яйцями, вирощеними із дріжджів

Ресторани годуватимуть європейців яйцями, вирощеними із дріжджів

Німецький стартап Formo представить «зварену в лабораторії» альтернативу яйцям у сегменті громадського харчування.   До кінця року альтернативні яйця з’явиться у кафе, ресторанах та готелях, а у 2024-му – і у роздрібній торгівлі. Альтернативні яйця німецький...

29 вересня проводиться Міжнародний день поширення інформації про продовольчі втрати та харчові відходи

29 вересня проводиться Міжнародний день поширення інформації про продовольчі втрати та харчові відходи

Ці заходи мають традиційний щорічний характер вже 4-й рік поспіль. 19 грудня 2019 року Генеральна Асамблея ООН у резолюції 74/209 ухвалила оголосити 29 вересня Міжнародним днем інформування про продовольчі втрати і відходи (International Day of Awareness of Food Loss...

Функціональні інґредієнти Unitorg

Функціональні інґредієнти Unitorg

Здорове харчування та використання натуральних продуктів здобувають все більше популярності в сучасному суспільстві. Якщо ви в пошуку натуральних інгредієнтів для вашого виробництва – Unitorg Company - ваш надійний постачальник екстрактів, ефірних олій, барвників та...

​У закарпатському селі виготовляють пивне морозиво

​У закарпатському селі виготовляють пивне морозиво

«Джелато Гуцулато» — це спеціалізована крамниця в селі Кваси на Закарпатті, яка розпочала свою роботу в травні 2021 року. В асортименті є не лише морозиво з коров’ячого молока, а й з овечого. Про це йдеться на Facebook-сторінці бренду. «Джелато — це італійське...

Отримуйте цікаві новини