067-547-50-57 tatfood@ukr.net

⚡️На постійну роботу у місто Черкаси запрошуємо ГОЛОВНОГО ТЕХНОЛОГА!
Спеціалізація креоніка та переробка овочів.

Вимоги:
🔹Вища технологічна освіта у харчовій промисловості (інженер-технолог). Розглянемо кандидатів-технологів харчового  напрямку;
🔹Д/Р технологом на промислових виробництвах, підприємствах з переробки харчової продукції- важливо враховувати великий обсяг.
🔹Досвід розробки організації виробництва- нові проекти- від розробки до впровадження.
🔹Знання word,excel, autocad
🔹Знати вимоги до сировини та особливості її переробки( рівень підготовки спеціаліста)
🔹Знання вимог HACCP, аналіз небезпечних чинників, ккт, процедури моніторингу, коригувальні дії, актуалізація документообігу ( система вже створена)
🔹Знання принципів роботи обладнання, ліній виробництва та переробки;
🔹Організація робіт з  точки зору безпечності щодо вимог , економічної обґрунтованості технологічних процесів
🔹Вміння добиватися поставлених цілей та завдань.
🔹Навички складання бюджету. 🔹Організація та обґрунтування  нових напрямків діяльності.
🔹Оптимізація та технічне вдосконалення технологічних процесів
🔹Аналітика (аналіз виробничого процесу: причини браку, зниження якості; заходи, направлені на їх усунення);
🔹Будування команди. Вміння працювати в колективі- толерантність та ввічливість, твердість та вміння доводити до кінця почату справу.
🔹Вміння та бажання до саморозвитку, бути готовим до навчання
🔹Оптимізація чисельності промислового персоналу- обґрунтування та впровадження засобів, направлених на підвищення продуктивності праці.
🔹Вміння приймати обгрунтовані  рішення, іноді- непопулярні( звільнення, ротацію)

🔥Компанія гарантує:
1. Працевлаштування та соціальні гарантії.
2. Заробітня платня – від 30000 грн та перегляд після проходження випробувального терміну.
3. Мотиваційна складова-по фінансових результатах.
4. Компенсуємо вартість оренди житла в Черкасах;
Розглядається можливість переїзду на ПМЖ.
5. Професійний колектив , взаємодопомога та навчання.

Пошта – tatfood@ukr.net
Телеграм – @tatfoodtech
+38 067 547 50 57