Німецька компанія Neggst розробила інноваційні рослинні альтернативи яйцям, які можуть виконувати всі функції традиційних курячих яєць.
Ці продукти можна використовувати для смаження, випічки та приготування різних страв.
Одним із ключових продуктів є Poached Neggst – рослинна версія пашот яйця з рідким «жовтком», а також Sunny Side Up – альтернатива смаженому яйцю🍳
Продукти зберігають текстуру і смак, схожі на звичайні яйця, що робить їх ідеальними для класичних страв, таких як сніданки чи бутерброди, говорять у компанії.
NEGGST ВИКОРИСТОВУЄ УНІКАЛЬНУ РЕЦЕПТУРУ НА ОСНОВІ БОБОВИХ, БЕЗ СОЇ ТА ГЛЮТЕНУ
🥚Яйця не містять холестерину, багаті на білок, клітковину, кальцій, залізо, цинк, магній і вітаміни B12 та D. Це робить їх не лише корисними, а й придатними для людей з певними харчовими обмеженнями, акцентують розробники.
Окрім того, продукти Neggst допомагають зменшити використання ресурсів та негативний вплив на навколишнє середовище, що є важливим кроком у подоланні проблем інтенсивного виробництва яєць.
🗞️ Стаття за посиланням: https://newfood.ua/2024/10/08/innovatsiyni-roslynni-iaytsia-mozhna-varyty-ta-smazhyty-vyhliadaiut-iak-zvychayni/
Останні коментарі