067-547-50-57 tatfood@ukr.net

✨ Весна – чудовий час для роботи, розвитку, навчання та знайомств із професіоналами галузі.

🎓 Вже 6 березня стартує сертифікатна програма НУХТ, Київ:
«Ферментовані молочні продукти: науково-практичні основи та інновації»
📌 Деталі тут 👉 https://t.me/tatfoodtechnology/1600

А з 15 березня (по суботах!) розпочнеться ще одна сертифікатна програма НУХТ:
«Сучасні тенденції розвитку вітчизняного органічного виробництва»
✔️ Формат змішаний:
📹 Онлайн – платформа ZOOM
🏛 Очна форма: НУХТ, м. Київ, вул. Володимирська, 72
📆 Березень-квітень 2025
⏳ 90 годин навчання (40 годин аудиторного навантаження)

📚 Програма охоплює:
🔹 Органічні агротехнології
🔹 Інновації у пакуванні
🔹 Сертифікацію та нормативно-правову базу
🔹 Менеджмент якості та безпечності

📥 Деталі тут: https://docs.google.com/presentation/d/1StgnZbBi4yKfA1HptAwpGylidKhgRL6yPSgn9drifwk/edit?usp=sharing

💰 Вартість навчання:
🎓 Для студентів, аспірантів, докторантів та співробітників НУХТ – 3000 грн
👤 Для фізичних осіб – 4800 грн
🏢 Для юридичних осіб – 6000 грн

Дзвоніть/пишіть:
📞 Камбулова Юлія Вікторівна, д.т.н., професор
📩 Kambulova.julya@ukr.net
📱 +380965127807 (Viber)