🗓 19 лютого виробники хлібобулочної та кондитерської продукції, ритейлери, постачальники технологій і пакування зібралися, щоб обговорити ключові тренди та виклики галузі.
💬 Основні теми, які розглянули спікери:
🔹 Ситуація на ринку хліба та борошняних кондитерських виробів
🔹 Світові тренди в обладнанні для хлібопекарської галузі
🔹 Як подовжити термін свіжості хліба та кондитерки за допомогою натуральних інгредієнтів
🔹 Контроль якості сировини та готової продукції
🔹 Ферментні препарати для коригування борошна та покращення якості випічки
🔹 Експертність кадрів як фактор розвитку бізнесу
🔹 Екологічні пакувальні рішення
🎥 Повний запис заходу:
🔗 [Дивитися на YouTube](https://www.youtube.com/watch?v=t7pSjp7xqWU&feature=youtu.be)
📄 Звіт на сайті:
🔗 [Деталі тут](https://www.packaging.com.ua/content/hl-bopekarskiy-b-znes-2025-m-sce-zustr-ch-profes-onal-v-2852)
💡 «Хлібопекарський бізнес 2025» – це місце зустрічі професіоналів, які формують майбутнє галузі!
Останні коментарі