Запрошуємо технолога, який спеціалізується на сухих сумішах для вендінгу, на проектну роботу.
| Який продукт Ви плануєте випускати, максимально детально опишіть його | Сухі кавові суміші для вендінгу, а також сухі вершки, гарячий шоколад, какао |
| Чи маєте виробничний досвід, що виробляли (зараз виробляєте) | Так. 16 років виробництво морозива, сухих сумішей для морозива, коктейлю, слашу. Обсмажка кави |
| Чи є майстри, хто по розробленим моделям зможуть випускати таку продукцію | Так |
| Яке саме для цього маєте обладнання | Лінія для змішування сухих інгредієнтів та упаковочні апарати |
| Яка планується потужність виробництва | 3 тони в добу |
| Які параметри продукту, його сировинна собівартість | Сипучий, високої якості. Собівартість 50 – 90 грн /кг |
| Яку сировину плануєте використовувати (наявна чи потенційно доступна) | Сухе молоко, сироватка, цукор, какао, стабілізатори та ін. |
| Терміни проекту (коли плануєте розпочати розробку та в які терміни “вкластись”?) | 2 місяці |
| Яка супроводжувальна документація потрібна (технологічні карти, ТІ, ТУ, тощо) | Технологічні карти |
| Яка планується упакування Вашого продукту, терміни та умови зберігання | 12-24 місці. Сухі склади. Вакуумна упаковка 1 кг |
| Чи маєте аналоги, на які орієнтуєтесь: сайт, маєте прототип, що можете передати, в розробці повинні бути ті ж інгредієнти чи тільки зовні/параметри кінцевого продукту повинні збігатись? | Ristora , Ambassador, ISC ,Mokate |
Для зв’язку з нами 👇
Пошта – tatfood@ukr.net
Телеграм – @tatfoodtech
Телефон +38 067 547 50 57
Останні коментарі