067-547-50-57 tatfood@ukr.net

Запрошуємо технолога, який спеціалізується на сухих сумішах для вендінгу, на проектну роботу.

Який продукт Ви плануєте випускати, максимально детально опишіть його Сухі кавові суміші для вендінгу, а також сухі вершки, гарячий шоколад, какао
Чи маєте виробничний досвід, що виробляли (зараз виробляєте) Так. 16 років виробництво морозива, сухих сумішей для морозива, коктейлю, слашу. Обсмажка кави
Чи є майстри, хто по розробленим моделям зможуть випускати таку продукцію Так
Яке саме для цього маєте обладнання Лінія для змішування сухих інгредієнтів та упаковочні апарати
Яка планується потужність виробництва 3 тони в добу
Які параметри продукту, його сировинна собівартість Сипучий, високої якості. Собівартість 50 – 90 грн /кг
Яку сировину плануєте використовувати (наявна чи потенційно доступна) Сухе молоко, сироватка, цукор, какао, стабілізатори та ін.
Терміни проекту (коли плануєте розпочати розробку та в які терміни “вкластись”?) 2 місяці
Яка супроводжувальна документація потрібна (технологічні карти, ТІ, ТУ, тощо) Технологічні карти
Яка планується упакування Вашого продукту, терміни та умови зберігання 12-24 місці. Сухі склади. Вакуумна упаковка 1 кг
Чи маєте аналоги, на які орієнтуєтесь: сайт, маєте прототип, що можете передати, в розробці повинні бути ті ж інгредієнти чи тільки зовні/параметри кінцевого продукту повинні збігатись? Ristora , Ambassador, ISC ,Mokate

Для зв’язку з нами 👇
Пошта – tatfood@ukr.net
Телеграм – @tatfoodtech
Телефон +38 067 547 50 57