067-547-50-57 tatfood@ukr.net

Основні моменти виставці iba 2025

iba.ACADEMY: Відвідувачі зможуть перевірити свою майстерність, взявши участь у практичних семінарах та майстер-класах.

iba.FORUM: Пропонує захоплюючі матеріали з усіх аспектів хлібопекарської та кондитерської промисловості, надаючи можливість дізнатися більше про актуальні теми галузі.

iba.START UP AREA: Національні та міжнародні стартапи представлять свої інноваційні ідеї та рішення, пропонуючи свіжі перспективи та нове натхнення.

Конкурси: Від UIBC Cup of Bakers до конкурсу дизайну “Пекарня майбутнього”, програма насичена захоплюючими змаганнями.

iba.DIGITALISATION AREA: Відвідувачі дізнаються, які процеси та продукти можуть бути оцифровані в компаніях.

Візити до пекарень: Екскурсії пекарнями в Дюссельдорфі та його околицях надають ексклюзивне уявлення про німецькі підприємства.

iba.TOURS: Використовуйте екскурсії iba.TOURS, щоб ознайомитися з новими тенденціями в хлібопекарській промисловості в невеликих групах та поставити свої запитання безпосередньо експертам галузі.

iba.CONFECTIONERY TEC AREA: Відвідувачі можуть дізнатися про інгредієнти та технології обробки, а також поспілкуватися з цікавими експонентами.

iba.FOOD TRENDS AREA: Ви можете дізнатися більше про закуски, інноваційні сировинні матеріали та машини для виробництва закусок у інноваційній структурі.

Ці заходи забезпечать відвідувачам можливість ознайомитися з останніми інноваціями галузі та обмінятися ідеями з іншими експертами.