Український бренд «Брати кукурудзи» виготовляє солодку кукурудзу інноваційним способом. Качани варять прямо в упаковці, а споживачу достатньо розігріти вміст, щоб отримати готовий смачний перекус.
Варена солодка кукурудза — вакуумована та вже готова до вживання. Її достатньо лише підігріти протягом 5 хвилин у гарячій воді або 2 хвилини в мікрохвильовці.
Для виготовлення кукурудзи компанія використовує пакування під назвою «м’яка консерва». Для цього качани пакують у бар’єрну плівку, яка витримує стерилізацію при температурі 125°C протягом 35 хвилин, що забезпечує тривале зберігання продукту без втрати якості.
ВІД ЗБОРУ КУКУРУДЗИ ДО ДОСТАВКИ НА ЗАВОД, МИТТЯ, ПЕРЕРОБКИ ТА ПАКУВАННЯ ПРОХОДИТЬ ЛИШЕ 6 ГОДИН
🗞️Стаття: https://newfood.ua/2024/08/28/v-ukraini-navchylysia-varyty-kukurudzu-innovatsiynym-sposobom-zberihaietsia-2-roky/
Останні коментарі