Обов’язки:
– Розробка технологічного процесу виготовлення нової продукції; – Оптимізація технологічних процесів виготовлення продукції;
– Перевірка наявних та розробка нових рецептур і технологічних карт;
– Навчання кухарів працювати згідно технологічних карт;
– Забезпечення та контроль дотримання технологічних процесів і експлуатації обладнання;
– Розробка технологічної документації;
– Розрахунок нормативів витрат сировини та матеріалів, норм часу;
– Розрахунок собівартості , складання калькуляційних карт;
– Контроль якості вхідної сировини та готової продукції;
– Контроль дотримання санітарних норм і правил;
– Участь у закупівлі сировини та матеріалів;
– Аналіз продажів кулінарної продукції;
– Формування ассортименту виробництва;
– Аналіз втрат та витрат сировини;
– Контроль виконання замовлень;
– Ведення звітної документації.
Необхідні знання:
– Вища/неповна вища освіта;
– Користувач ПК (знання бази 1С);
– Знання технічної документації з якості, безпеки харчової продукції, виробничої
санітарії та гігієни;
– Знання промислового обладнання, технологічних процесів;
– Знання розрахунку сировини.
Умови праці:
Період випробувального терміну: 2 місяці.
Графік роботи: 5/2, з 9:00 до 18:00 (перерва 1 година)
Посадовий оклад (постійний): 50 000 грн.
Посадовий оклад (на час випробувального терміну): 30 000 грн.
Дізнавайся більше деталей та залишай своє CV:
Пошта – tatfood@ukr.net
Телеграм – @tatfoodtech
+38 067 547 50 57
Останні коментарі