067-547-50-57 tatfood@ukr.net
  Вимоги:

• Вища профільна освіта;                                                                                                        • Досвід – від 3-х років;

• Досвід роботи у виробництві консервів / м’ясне виробництво / виробництво соусів, майонезів;

• Специфічні знання – знання технології продукції довготривалого зберігання;

❗️Практичні знання:

1)  Вміння модернізувати, розробляти і впроваджувати рецептури і технологічні процеси виробництва;

2)  Знання методів лабораторних аналізів харчової продукції;

3)  Організаційні навички і досвід управління колективом;

1.3 Документація – Розробка технологічних нормативів, технологічних інструкцій, рецептур, специфікацій на продукцію, що випускається, і використовувані сировину і матеріали, згідно принципів НАССР.

Вашою зоною відповідальності буде:

•   Організація та контроль технологічного процесу виробництва продукції;

• Розробка технологічних нормативів, технологічних інструкцій, рецептур, специфікацій на продукцію, що випускається, і використовувані сировину і матеріали, згідно принципів НАССР;

• Організація проведення всіх експериментальних робіт з метою освоєння нових технологічних процесів, нових видів продукції;

  Контроль якості продукції, що випускається, ведення аналітичної роботи за якістю продукції, що випускається, і використовуваної сировини та матеріалів;

Гарантуємо:

• Офіційне працевлаштування;

• Своєчасна оплата праці;

Графік роботи 9.00-18.00.

ЗП – 50 000 грн.                                                  

Дізнавайся більше деталей та залишай своє CV:

Пошта – tatfood@ukr.net

Телеграм – @tatfoodtech                                                                                                          

+38 067 547 50 57

                                                        

Не гай часу, знайди гідну роботу з нами!