067-547-50-57 tatfood@ukr.net

Підбір технологів харчової промисловості

ТЕХНОЛОГІЧНА АКАДЕМІЯ ТАЛАНТІВ

5 років досвіду пошуку найкращих фахівців на постійну роботу та проекти

Масштаби запусків різні – від маленьких цехів до заводів і фабрик, від кондитерських виробів до напоїв, від молочних продуктів до м’ясних полуфабрикатів і ковбас

Дистанційне управління проектами

  • Вибудовуємо довіру між членами команди

 

  • Створюємо зручну систему зв’язку всередині команди

 

  • Працюємо над чітко зрозумілим продуктом

 

  • Виконуємо завдання у встановлені терміни
k

Підбір спеціалістів на проектну роботу

  • Визначаємо склад фахівців, необхідних для ефективного виконання проекту

 

  • Знаходимо самодостатніх спеціалістів

 

  • Створюємо ефективні команди

База технологів усіх харчових галузей

  • Аналізуємо функціонування персоналу на вашому підприємстві

 

  • Ідентифікуємо потенційних кандидатів

 

  • Допомагаємо прийняти рішення щодо працевлаштування

гарячі вакансії

Для подробиць звертайтесь:
Тatfood@ukr.net
Телеграм – @tatfoodtech
Вайбер – 067-547-50-57

Технолог м’ясного виробництва

Івано-Франківска обл, Львівська та Хмельницька. Вимоги: • Досвід роботи від 3 років на посаді технолог м’ясопереробного підприємства; • Вища профільна освіта; • Знання технології виготовлення ковбас та ковбасних виробів, знання нормативної бази та розрахунку...

Начальний виробництва традиційних хлібобулочних виробів

Місто Глухів, Сумської обл Вимоги: • Вища профільна освіта; • Досвід роботи на хлібобулочному виробництві не менше 3 років; • Знання технологічного обладнання і виробничих процесів; • Хороші комунікаційні навички, цілеспрямованість, самостійність; • Вміння працювати з...

АКТУАЛЬНА ВАКАНСІЯ!  ГОЛОВНИЙ ТЕХНОЛОГ на промислове виробництво М‘ЯСА, СОСИСОК ТА КОВБАС

АКТУАЛЬНА ВАКАНСІЯ! ГОЛОВНИЙ ТЕХНОЛОГ на промислове виробництво М‘ЯСА, СОСИСОК ТА КОВБАС

Місто Баку, Азербайджан Шукаємо на постійну роботу чи тривалий (від 3 місяців) проект. Вимоги: • Вища профільна освіта; • Досвід роботи; • Знання технологій, документації та обладнання, хімічних складів сумішей спецій для складання рецептур; • Дотримання Халяль...

запуск нового продукту?

ми зробимо це!

Напишіть своїми словами які проблеми постали перед вашим виробництвом.

І ми обов’язково зв’яжемося з Вами протягом наступного робочого дня.