Підбір технологів харчової промисловості
ТЕХНОЛОГІЧНА АКАДЕМІЯ ТАЛАНТІВ
6 років досвіду пошуку найкращих фахівців на постійну роботу та проекти
Масштаби запусків різні – від маленьких цехів до заводів і фабрик, від кондитерських виробів до напоїв, від молочних продуктів до м’ясних полуфабрикатів і ковбас
Дистанційне управління проектами
- Вибудовуємо довіру між членами команди
- Створюємо зручну систему зв’язку всередині команди
- Працюємо над чітко зрозумілим продуктом
- Виконуємо завдання у встановлені терміни
Підбір спеціалістів на проектну роботу
- Визначаємо склад фахівців, необхідних для ефективного виконання проекту
- Знаходимо самодостатніх спеціалістів
- Створюємо ефективні команди
База технологів усіх харчових галузей
- Аналізуємо функціонування персоналу на вашому підприємстві
- Ідентифікуємо потенційних кандидатів
- Допомагаємо прийняти рішення щодо працевлаштування
гарячі вакансії
Для подробиць звертайтесь:
Тatfood@ukr.net
Телеграм – @tatfoodtech
Вайбер – 067-547-50-57
Дайджест вакансій👇
1. Керівник цеху напівфабрикатів та готової продукції. 📍Нікопольський район 💰Зарплата: 60+ тис.грн/міс #напівфабрикатинікополь 2. Технолог- керівник хлібопекарів. 📍Київ, правий берег 💰Зарплата: 45 тис.грн/міс #хлібопекарправийберег 3. Технолог та директор з...
📢 Вакансія: Технолог виробництва кисломолочної продукції (вівчарство)
Налагоджене виробництво у с. Бишів (Київська область) шукає технолога з виробництва кисломолочної продукції з овечого молока. Підприємство стабільне, зі сталим зростанням! Вимоги: ✔️ Профільна освіта (технологія молока/харчові технології) ✔️ Практичний досвід у...
Нові кар’єрні можливості!😉
Наші партнери – FISHGOOD – розширюють команду та шукають НАЧАЛЬНИКА ВИРОБНИЦТВА🔹 Кременчук 🔹 📢 Якщо ви досвідчений технолог і готові очолити сучасне рибопереробне виробництво – дзвоніть напряму нашому партнеру! 📞 Людмила: +38 099 177 07 74, +38 067 316 77 01 📍...
запуск нового продукту?
ми зробимо це!
Напишіть своїми словами які проблеми постали перед вашим виробництвом.
І ми обов’язково зв’яжемося з Вами протягом наступного робочого дня.