Вимоги:
• Вища профільна освіта;
• Досвід роботи за спеціальністю від 5-ти років на консервному виробництві, робота з томатною групою буде перевагою;
• Знання технологічного обладнання і виробничих процесів;
• Навички управління виробництвом;
• Навички розробок нових видів продукції і впровадження їх у виробництво;
• Досвід розробки та ведення виробничої документації (технологічних карт, рецептур, специфікацій тощо);
• Знання норм виробничих втрат при виробництві напівфабрикатів і готової продукції.
Обов’язки:
• Організація виробничого процесу;
• Випуск продукції відповідної якості, в необхідних обсягах та з дотриманням термінів;
• Забезпечення дотримання технологічної дисципліни на всіх етапах виробництва;
• Розробка нових видів продукції та участь у їх технологічному відпрацюванні на виробничих лініях;
• Розробка технологічної документації;
• Забезпечення відповідності якості продукції ТУ, ДСТУ, міжнародним стандартам ISO, НАССР та вимогам споживача;
• Контроль проведення сертифікації продукції.
Умови роботи:
• Офіційне працевлаштування, висока заробітна плата, доставка до місця роботи;
• Кандидату з іншого міста надамо житло та компенсуємо вартість переїзду до місця роботи.
Останні коментарі