067-547-50-57 tatfood@ukr.net

23 серпня 2023 р. — Американська компанія з молекулярного землеробства Elo Life Systems (Elo) вирішує цукрову кризу в країні, розробляючи натуральний підсолоджувач рослинного походження, який містить антиоксиданти з понад 20 фруктів і овочів, які легко вирощувати. , таких як кавун і огірок.

За даними Центру з контролю та профілактики захворювань США, американці їдять і п’ють занадто багато доданого цукру, що може сприяти таким проблемам зі здоров’ям, як збільшення ваги та ожиріння, діабет 2 типу та серцеві захворювання.

У той час як інші підприємства практикують молекулярне землеробство з товарними культурами, такими як соя чи пшениця, успіхи Elo полягають у типах рослин і великій кількості генів, які вона використовує. Він використовує машинне навчання та аналіз даних для роботи з десятком генів у більш складних рослинах для створення складніших інгредієнтів.

Food Ingredients First зустрічається з генеральним директором Elo Тоддом Рендсом, щоб зрозуміти, що відкриття фірми підсолоджувача може означати для здоров’я та харчування в США та як компанія планує впроваджувати продукти на молекулярних фермах після того, як нещодавно отримала фінансування серії A у розмірі 24,5 млн доларів США.

Стаття за посиланням: http://surl.li/kzcrt