067-547-50-57 tatfood@ukr.net
Івано-Франківска обл, Львівська та Дніпропетровська.
Вимоги:

• Досвід роботи від 3 років на посаді технолог м’ясопереробного підприємства;

• Вища профільна освіта;

• Знання технології виготовлення ковбас та ковбасних виробів, знання нормативної бази та розрахунку собівартості, складання калькуляційних карт;

• Хороші комунікаційні навички, цілеспрямованість, самостійність;

• Вміння працювати з людьми, мобільність та лояльність до клієнтів;

• Впевнений користувач ПК;

• Наявність автомобіля та проживання в даному регіоні (Івано-Франківска обл, Львівська, Дніпропетровська).

Обов’язки:

• Впровадження сумішей спецій на м’ясопереробних підприємствах;

• Виконання плану продажів/ впроваджень спецій на підприємствах;

• Ведення клієнтської бази в програмі Creatio;

• Проведення переговорів, презентація продукції, відпрацювання;

• Розширення клієнтської бази свого регіону;

• Контроль постачання продукції клієнту;

• Контроль дебіторської заборгованості;

• Звітність.

Умови праці:

• Офіційне працевлаштування;

• Оплачувану відпустку ( 24 календарні дні) та лікарняні;

• Графік роботи 5/2 з 9.00 до 18.00;

• Випробувальний термін 2 міс;

• Посадовий оклад на випробувальний термін 40 000 грн;

• Посадовий оклад після випробувального терміну 50 000 грн + бонус від продажу;

• Дружню та доброзичливу атмосферу в команді однодумців;

• Середовище для постійного професійного розвитку навіть в умовах воєнного часу.

Дізнавайся більше деталей та залишай своє CV:
Пошта – tatfood@ukr.net
Телеграм – @tatfoodtech                                                                                                          
+38 067 547 50 57                                                                                                                   
Не гай часу, знайди гідну роботу з нами!