Івано-Франківска обл, Львівська та Дніпропетровська.
Вимоги:
• Досвід роботи від 3 років на посаді технолог м’ясопереробного підприємства;
• Вища профільна освіта;
• Знання технології виготовлення ковбас та ковбасних виробів, знання нормативної бази та розрахунку собівартості, складання калькуляційних карт;
• Хороші комунікаційні навички, цілеспрямованість, самостійність;
• Вміння працювати з людьми, мобільність та лояльність до клієнтів;
• Впевнений користувач ПК;
• Наявність автомобіля та проживання в даному регіоні (Івано-Франківска обл, Львівська, Дніпропетровська).
Обов’язки:
• Впровадження сумішей спецій на м’ясопереробних підприємствах;
• Виконання плану продажів/ впроваджень спецій на підприємствах;
• Ведення клієнтської бази в програмі Creatio;
• Проведення переговорів, презентація продукції, відпрацювання;
• Розширення клієнтської бази свого регіону;
• Контроль постачання продукції клієнту;
• Контроль дебіторської заборгованості;
• Звітність.
Умови праці:
• Офіційне працевлаштування;
• Оплачувану відпустку ( 24 календарні дні) та лікарняні;
• Графік роботи 5/2 з 9.00 до 18.00;
• Випробувальний термін 2 міс;
• Посадовий оклад на випробувальний термін 40 000 грн;
• Посадовий оклад після випробувального терміну 50 000 грн + бонус від продажу;
• Дружню та доброзичливу атмосферу в команді однодумців;
• Середовище для постійного професійного розвитку навіть в умовах воєнного часу.
Останні коментарі