067-547-50-57 tatfood@ukr.net

буде розглянуто в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2023»

28 вересня 2023 року о 14.00

Онлайн та в ауд. А-234

Одеського національного технологічного університету, де у змішаному режимі

(offline та online у форматі Zoom)

планується проведення круглого столу

‼️Цьогоріч участь у заході безкоштовна‼️

????Участь ТАТФУД також запланована????

☝️Зареєструватись на захід можна за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1w1OQDkRa_cgKWubFUbyv9JhWeOvjPZZwQ8ND3o3sLsY/edit

????14.00 – 14.10 – реєстрація учасників

????14.10 – 14.30 – Відкриття круглого столу. Вітання учасників

Організатори конференції та круглого столу

Веремеєнко Владислав Вікторович, голова правління Громадської спілки «АСОЦІАЦІЯ З ІНТЕГРАЦІЇ НАССР»

Капустян Антоніна Іванівна – д.т.н., завідувачка кафедрою Харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету, (м. Одеса)

????14.30-15.00 – “Які зміни необхідно внести у СУБХП підприємства (ISO 22000, схема сертифікації  FSCC 22000) у зв’язку із воєнним станом в Україні”

Березова Світлана Семенівна – тренер та практикуючий консультант ТОВ «ІСО БІЗНЕС СТУДІЯ» по розробці та впровадженню НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001; головний аудитор систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів міжнародного органу сертифікації DQS GmbH (Deutsche Gesellschaft zur Zertifizierung von Managementsystemen), (м. Київ)

????15.00 – 15.30 – «Керуємо процесом закупівлі в межах систем менеджменту якості та безпечності (ISO 22000, НАССР, ISO 9001) в умовах воєнного стану»

Литвиненко Тетяна  Валеріївна – керівник структурного підрозділу із стандартизації, сертифікації та якості органу з сертифікації ТОВ «Котекна Україна Лімітед», (м. Одеса)

????15.30 – 16.00 – Особливості сертифікації Rainforest Alliance та Fair Trade

Кійко Вікторія Вікторівна – к.т.н., доцент кафедри експертизи харчових продуктів Національного Університету харчових технологій, (м. Київ)

????16.00 – 16.30 – Термопластична полімерна упаковка як джерело забруднення харчових продуктів мікро- та нанопластиком

Малинка Олена Валентинівна – к.х.н., доцент кафедри Харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету, (м. Одеса)

????16.30 – 17.00 –«Аналіз харчового законодавства»

Капустян Антоніна Іванівна – д.т.н., завідувачка кафедрою Харчової хімії та експертизи Одеського національного технологічного університету, (м. Одеса)

????17.00 – 17.30 – дискусія

????Для зв’язку: +38 063 816 20 64