Смакує як парне
Один з найбільших виробників молочної продукції компанія «Люстдорф» першою в Україні створила мікрофільтроване пастеризоване молоко. Мікрофільтрація — це інноваційний ефективний метод очистки молока, який застосовують у світі.
🗣️«Сире молоко, яке ми ретельно підбираємо у фермерських господарств, очищується за допомогою сучасних керамічних мембран, які фізично затримують 99,9% бактерій та їх спор. Таке очищення дозволяє лагідно пастеризувати молоко за нижчої температури: 72°С-75°С, і в результаті зберегти його чистий смак, без присмаків і запахів», – ділиться Любов Поліщук, технолог «Люстдорф».
Вона звертає увагу, що смак молока, що потрапляє у склянку, залежить саме від сировини та технології обробки. А мікрофільтрація – це якраз сучасний та ефективний метод очищення сирого молока.
МІКРОФІЛЬТРОВАНЕ МОЛОКО НА 100% МАЄ ЧИСТИЙ СМАК МОЛОКА І МОЖЕ ЗБЕРІГАТИСЯ В ХОЛОДИЛЬНИКУ 21 ДОБУ
❗️Це особливо важливо для українського споживача в умовах воєнного часу. Впровадження такої технології — дороговартісне. Її використовують у своєму виробництві провідні підприємства Італії, Канади, Польщі.
Останні коментарі