⚒Вимоги:
• Вища профільна освіта; • Досвід – від 3-х років;
• Досвід роботи у виробництві консервів / м’ясне виробництво / виробництво соусів, майонезів;
• Специфічні знання – знання технології продукції довготривалого зберігання;
❗️Практичні знання: 1) Вміння модернізувати, розробляти і впроваджувати рецептури і технологічні процеси виробництва;
2) Знання методів лабораторних аналізів харчової продукції;
3) Організаційні навички і досвід управління колективом;
1.3 Документація – Розробка технологічних нормативів, технологічних інструкцій, рецептур, специфікацій на продукцію, що випускається, і використовувані сировину і матеріали, згідно принципів НАССР.
👇Вашою зоною відповідальності буде:
• Організація та контроль технологічного процесу виробництва продукції;
• Розробка технологічних нормативів, технологічних інструкцій, рецептур, специфікацій на продукцію, що випускається, і використовувані сировину і матеріали, згідно принципів НАССР;
• Організація проведення всіх експериментальних робіт з метою освоєння нових технологічних процесів, нових видів продукції;
• Контроль якості продукції, що випускається, ведення аналітичної роботи за якістю продукції, що випускається, і використовуваної сировини та матеріалів;
🗣Гарантуємо:
• Офіційне працевлаштування;
• Своєчасна оплата праці;
Графік роботи 9.00-18.00. 💸ЗП – 50 000 грн.
📮Дізнавайся більше деталей та залишай своє CV:
Пошта – tatfood@ukr.net
Телеграм – @tatfoodtech
+38 067 547 50 57
Не гай часу, знайди гідну роботу з нами😉
#актуальнавакансія #c0208
Останні коментарі