067-547-50-57 tatfood@ukr.net

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» запускає грантову програму для допомоги українським підприємствам у розвитку кадрового потенціалу задля підвищення економічної стабільності та сприяння інноваціям.

У рамках програми передбачено близько 20 грантів на суму $35 000–150 000 (приблизно 1,3–5,6 млн грн).

☝️Мета проєкту – збереження та створення робочих місць, зокрема, через підвищення кваліфікації, перенавчання та працевлаштування працівників підприємств (включно з внутрішньо переміщеними особами), які втратили роботу внаслідок війни та/чи хотіли б перейти в нову галузь (світчери), реалізацію інкубаційних/акселераційних програм розвитку підприємництва, самозайнятості та експортних спроможностей підприємств.

Подати заявку на отримання гранту можуть малі та середні підприємства, бізнес-асоціації, неурядові організації, бізнес-спільноти або інші організації з розвитку підприємництва.

Заявники мають заповнити грантову заявку (Додаток А) через онлайн платформу Submittable, деталізований бюджет гранту (Додаток B), а також графік реалізації гранту (Додаток C).

🛠️Прийом заявок триватиме до 1 грудня 2023 року включно.
Детальна інформація про грантову програму та заявки для заповнення доступні за посиланням https://drive.google.com/drive/u/0/mobile/folders/1SpsYbj9l_mV2tgx9Osf6zEWjfZCJ6BpH?hl=ru

Джерело: https://newfood.media/2023/08/17/na-stvorennia-novykh-robochykh-mists-mozhna-otrymaty-5-mln-hrn-vid-amerykanskoi-prohramy/?fbclid=IwAR386aivrm3CS9t0eB4m5rswsAFWFELDVI3_qqE43JgHHJ1_1YAvIILwD3w