Дві вакансії у Київській обл., Броварському районі
1️⃣ Головний та єдиний технолог виробництва зернових снеків.
💰ЗП від 30 тис.грн
2️⃣ Головний та єдиний, технолог м’ясних та рибних снеків.
💰ЗП від 40 тис.грн/міс та
+ Часткова оплата житла поряд з виробництвом.
+ По результату випробувального терміну та досягнень компанії додаткові бонуси на постійно/змінній основі
Вимоги:
🔸Освіта вища профільна (бажано та досвід – важливіше);
🔸Виробничий досвід роботи не менше 3-х років у профільних потужних виробництвах;
🔸Досвід управління персоналом та організації плідної співпраці підрозділів;
🔸Знання технологій виробництва та характеристик сировини;
🔸Впевнений корустувач Microsoft Office;
🔸Знання санітарно-гігієнічних вимог НАССР;
🔸Знання принципів роботи обладнання, ліній виробництва та переробки;
🔸Вміння здійснювати технологічні розрахунки.
Основні завдання:
🔹Розробка та впровадження нових інноваційних видів продукції у виробництво;
🔹Оптимізація рецептур, що існують;
🔹Моніторинг новинок регіону та світу для власного запуску найкращих;
🔹Розробка і введення в дію норм витрат сировини і допоміжних матеріалів при зміні технологічних регламентів і введенні у виробництво нових видів продукції;
🔹Розробка, оформлення і затвердження технологічних інструкцій, змін до них при зміні технологічних процесів або технологічного обладнання;
🔹Розрахунок рецептур / собівартості, підготовка зразків продукції для затвердження дегустаційною комісією;
🔹Контроль якості продукції, термінів продажу сировини та готової продукції на всіх етапах виробництва, робота з браком та поверненнями;
🔹Управління цехом, рецептурами, якістю.
🔹Управління персоналом та планом виробництва.
🔹Гнучкий графік роботи.
📢Компанія пропонує:
• Офіційне оформлення та соціальний пакет, що включає відпустки та лікарняні;
• Цікава робота в умовах інтенсивного зростання об’ємів виробництва;
Власник виробництва- відомий бізнесмен з високою енергетикою🔥 Передбачається багато цікавих новинок, то ж сумувати не доведеться!
Пошта – tatfood@ukr.net
Телеграм – @tatfoodtech
+38 067 547 50 57
Останні коментарі