067-547-50-57 tatfood@ukr.net

Наші гарячі вакансії

Головний технолог на виробництво панірувальних сухарів

Місто Алмати, Казахстан. Шукаємо на проектну роботу тривалістю до 10 днів. Вимоги: • Вища профільна освіта; • Досвід роботи; • Знання технологій, документації та обладнання; • Дотримання ISO, HACCP, ДСТУ. Умови праці: • Оплата послуг проїзду та комфортного житла; •...

Технолог м’ясного виробництва

Івано-Франківска обл, Львівська та Хмельницька. Вимоги: • Досвід роботи від 3 років на посаді технолог м’ясопереробного підприємства; • Вища профільна освіта; • Знання технології виготовлення ковбас та ковбасних виробів, знання нормативної бази та розрахунку...

Начальний виробництва традиційних хлібобулочних виробів

Місто Глухів, Сумської обл Вимоги: • Вища профільна освіта; • Досвід роботи на хлібобулочному виробництві не менше 3 років; • Знання технологічного обладнання і виробничих процесів; • Хороші комунікаційні навички, цілеспрямованість, самостійність; • Вміння працювати з...

АКТУАЛЬНА ВАКАНСІЯ!  ГОЛОВНИЙ ТЕХНОЛОГ на промислове виробництво М‘ЯСА, СОСИСОК ТА КОВБАС

АКТУАЛЬНА ВАКАНСІЯ! ГОЛОВНИЙ ТЕХНОЛОГ на промислове виробництво М‘ЯСА, СОСИСОК ТА КОВБАС

Місто Баку, Азербайджан Шукаємо на постійну роботу чи тривалий (від 3 місяців) проект. Вимоги: • Вища профільна освіта; • Досвід роботи; • Знання технологій, документації та обладнання, хімічних складів сумішей спецій для складання рецептур; • Дотримання Халяль...

АКТУАЛЬНА ВАКАНСІЯ!  ГОЛОВНИЙ ТЕХНОЛОГ на промислове виробництво М‘ЯСА, СОСИСОК ТА КОВБАС.  Місто Баку, Азербайджан

АКТУАЛЬНА ВАКАНСІЯ! ГОЛОВНИЙ ТЕХНОЛОГ на промислове виробництво М‘ЯСА, СОСИСОК ТА КОВБАС. Місто Баку, Азербайджан

Вимоги: • Вища профільна освіта; • Досвід роботи; • Знання технологій, документації та обладнання, хімічних складів сумішей спецій для складання рецептур; • Дотримання Халяль нормативів; • Впровадження та дотримання ISO, HACCP, ДСТУ. Умови праці: • Нормований робочий...

Запрошуємо на постійну роботу ГОЛОВНОГО ТЕХНОЛОГА ПІДПРИЄМСТВА З ВИГОТОВЛЕННЯ ТОМАТНОЇ ПАСТИ ТА СОУСІВ, у місто Кривий Ріг

Запрошуємо на постійну роботу ГОЛОВНОГО ТЕХНОЛОГА ПІДПРИЄМСТВА З ВИГОТОВЛЕННЯ ТОМАТНОЇ ПАСТИ ТА СОУСІВ, у місто Кривий Ріг

Вимоги: • Вища профільна освіта; • Досвід роботи за спеціальністю від 5-ти років на консервному виробництві, робота з томатною групою буде перевагою; • Знання технологічного обладнання і виробничих процесів; • Навички управління виробництвом; • Навички розробок нових...

Відкрита вакансія, ТЕХНОЛОГ ВИРОБНИЦТВА МОРОЗИВА у місто Івано-Франківськ.

Відкрита вакансія, ТЕХНОЛОГ ВИРОБНИЦТВА МОРОЗИВА у місто Івано-Франківськ.

Зона відповідальності: - Розробка та впровадження у виробництво нових видів продукції; - Нормативна та технологічна документація; - Розробка та дотримання рецептур, калькуляцій, технологічних карт, внутрішніх правил та положень; - Аналіз сировини, розрахунок...

АКТУАЛЬНА ВАКАНСІЯ!  ГОЛОВНИЙ ТЕХНОЛОГ на промислове виробництво М‘ЯСА, СОСИСОК ТА КОВБАС.

АКТУАЛЬНА ВАКАНСІЯ! ГОЛОВНИЙ ТЕХНОЛОГ на промислове виробництво М‘ЯСА, СОСИСОК ТА КОВБАС.

Місто Баку, Азербайджан Шукаємо на постійну роботу чи тривалий (від 3 місяців) проект. Вимоги: • Вища профільна освіта; • Досвід роботи; • Знання технологій, документації та обладнання, хімічних складів сумішей спецій для складання рецептур; • Дотримання Халяль...

Компанія, що стрімко розвивається багато років поспіль, у зв’язку з розширенням штату шукає на роботу ТЕХНОЛОГІВ М’ЯСНОГО ВИРОБНИЦТВА.

Компанія, що стрімко розвивається багато років поспіль, у зв’язку з розширенням штату шукає на роботу ТЕХНОЛОГІВ М’ЯСНОГО ВИРОБНИЦТВА.

Івано-Франківска обл, Львівська та Дніпропетровська. Вимоги: • Досвід роботи від 3 років на посаді технолог м’ясопереробного підприємства; • Вища профільна освіта; • Знання технології виготовлення ковбас та ковбасних виробів, знання нормативної бази та розрахунку...

Вакансії у сфері харчового виробництва

Пошук роботи в харчовій промисловості — більше, ніж просто вибір наступного місця. Це питання перспектив, відповідальності, умов, стабільності та реального змісту роботи. Ми працюємо в межах цієї галузі та розуміємо її зсередини.

Вакансії, які ви бачите на цій сторінці, є підтвердженими. Ми публікуємо лише ті пропозиції, які мають чіткий запит з боку роботодавця, з описаними умовами, графіком, очікуваннями та рівнем оплати.

TATFOOD співпрацює як із невеликими приватними та великими корпораціями, холдингами, експортоорієнтованими брендами. Ми бачимо внутрішні процеси компаній і маємо змогу об’єктивно оцінити, яка саме команда та структура стоїть за кожною вакансією.

Які фахівці потрібні

Найчастіше надходять запити на пошук технологів із різних напрямів — від молочної продукції до хлібобулочної, м’ясної, кондитерської або олієжиривої. Також високий попит мають спеціалісти з контролю якості, керівники виробництв, розробники нових продуктів, інженери, відповідальні за запуск та обслуговування ліній.

Попит на фахівців для проєктної роботи стрімко зростає — наприклад, для запуску нової рецептури, переналаштування процесів, проходження сертифікації або R&D-завдання, тощо. Є й позиції з переїздом у регіони, тимчасовим житлом або вахтовим методом.

Прозорі умови

Ми завжди запитуємо в роботодавця ключову інформацію:

  • повну назву підприємства
  • локацію, графік роботи
  • характер виробництва
  • рівень заробітної плати
  • реальні вимоги до кандидата
  • наявність випробувального терміну
  • перспективи розвитку

Якщо цих даних немає або роботодавець не готовий їх надати — така вакансія не публікується.

Супровід кандидатів

Ми не беремо оплату за розгляд кандидатів і не просимо жодних «гарантійних внесків». Якщо ви надсилаєте резюме, ми спочатку з’ясовуємо, наскільки ваш профіль відповідає вакансії. Якщо відповідність є — уточнюємо всі умови, погоджуємо з вами дію та лише після цього передаємо інформацію роботодавцю.

За потреби ми допомагаємо скоригувати резюме, щоб воно відображало ваш реальний досвід. Також пояснюємо, як проходить відбір, хто буде співбесідувати, якого типу запитання можуть бути, на що звертають увагу.

Якщо вакансія вам не підходить — ми чесно це озвучуємо. Ми не надсилаємо кандидатів «про всяк випадок» і не зберігаємо резюме в базі без вашої згоди.

Кому підійде

Ми розглядаємо кандидатів з різним рівнем досвіду:

  • фахівців із практикою понад 5 років
  • молодих спеціалістів, які тільки отримали освіту
  • людей, які хочуть змінити спеціалізацію в межах харчової галузі
  • тих, хто тимчасово залишив ринок праці, але готовий повернутись
  • особливу увагу та час приділяємо людям з обмеженими можливостями, ветеранам

Нам важливо, щоб людина розуміла суть виробничих процесів, могла працювати в команді, чітко виконувала обов’язки та мала відповідальне ставлення до продукції, з якою працює.

Чого очікують роботодавці

Роботодавці зазвичай шукають не просто співробітника, а «свого» фахівця. Того, хто:

  • не потребує тривалого входження в процес
  • має базове технічне розуміння ліній та інгредієнтів
  • готовий вирішувати завдання, а не чекати вказівок
  • адекватно реагує на критику
  • не створює конфліктів у команді
  • дотримується правил безпеки та санітарних норм

Попереджаємо, якщо на підприємстві складна атмосфера, нестабільні умови або занадто широкий спектр обов’язків.

Якщо вам цікава конкретна категорія продукції або певна локація — повідомте нам. Ми маємо вакансії, які не публікуються на сайті, але доступні для цільових кандидатів.

Всі нові пропозиції ми публікуємо щотижня.