067-547-50-57 tatfood@ukr.net

Наші гарячі вакансії

Хімік-Технолог, у місто Хмельницький

Запрошуємо на посаду ХІМІК-ТЕХНОЛОГ, у місто Хмельницький. Вимоги: 📌Досвід роботи технологом 2+ років. 📌Володіння знаннями з розробки та впровадження у виробництво різних груп побутової хімії та косметики, особливо: ✔️Пральні засоби (порошок, гель, капсули). ✔️Мийні...

Провідний технолог, молочний напрямок, Зоряна

Житомирський молочний завод, ТОВ «Зоряна». Кожен і кожна з нас сьогодні робить те, що вміє робити найкраще: захищати країну, виховувати дітей, продавати товари, виробляти соки та напої, доставляти до точок продажу дитяче харчування чи працювати в офісі. «Зоряна» —...

Технолог на проєкт, сухі кавові суміші для вендінгу

Запрошуємо технолога, який спеціалізується на сухих сумішах для вендінгу, на проектну роботу. Який продукт Ви плануєте випускати, максимально детально опишіть його Сухі кавові суміші для вендінгу, а також сухі вершки, гарячий шоколад, какао Чи маєте виробничний...

Головний технолог на виробництві, Узбекистан

Актуальна вакансія головного технолога на виробництво цукрового печива та шоколаду в Узбекістан, Ташкент. Обов'язки: - виробництво 2 головних продуктів - цукрового печива та шоколаду; - оптимізація технологічних процесів та пошуки альтернативної сировини; - розробка...

Технолог на проєктну роботу, Таджикістан

Запрошуємо технолога, який спеціалізується на виробництві печива, тістечок та тортів, на проектну роботу строком 7-10 днів. Локація - Худжанд, Таджикістан. Для зв'язку з нами 👇 Пошта - tatfood@ukr.net Телеграм - @tatfoodtech Телефон +38 067 547 50...

Вакансії у сфері харчового виробництва

Пошук роботи в харчовій промисловості — більше, ніж просто вибір наступного місця. Це питання перспектив, відповідальності, умов, стабільності та реального змісту роботи. Ми працюємо в межах цієї галузі та розуміємо її зсередини.

Вакансії, які ви бачите на цій сторінці, є підтвердженими. Ми публікуємо лише ті пропозиції, які мають чіткий запит з боку роботодавця, з описаними умовами, графіком, очікуваннями та рівнем оплати.

TATFOOD співпрацює як із невеликими приватними та великими корпораціями, холдингами, експортоорієнтованими брендами. Ми бачимо внутрішні процеси компаній і маємо змогу об’єктивно оцінити, яка саме команда та структура стоїть за кожною вакансією.

Які фахівці потрібні

Найчастіше надходять запити на пошук технологів із різних напрямів — від молочної продукції до хлібобулочної, м’ясної, кондитерської або олієжиривої. Також високий попит мають спеціалісти з контролю якості, керівники виробництв, розробники нових продуктів, інженери, відповідальні за запуск та обслуговування ліній.

Попит на фахівців для проєктної роботи стрімко зростає — наприклад, для запуску нової рецептури, переналаштування процесів, проходження сертифікації або R&D-завдання, тощо. Є й позиції з переїздом у регіони, тимчасовим житлом або вахтовим методом.

Прозорі умови

Ми завжди запитуємо в роботодавця ключову інформацію:

  • повну назву підприємства
  • локацію, графік роботи
  • характер виробництва
  • рівень заробітної плати
  • реальні вимоги до кандидата
  • наявність випробувального терміну
  • перспективи розвитку

Якщо цих даних немає або роботодавець не готовий їх надати — така вакансія не публікується.

Супровід кандидатів

Ми не беремо оплату за розгляд кандидатів і не просимо жодних «гарантійних внесків». Якщо ви надсилаєте резюме, ми спочатку з’ясовуємо, наскільки ваш профіль відповідає вакансії. Якщо відповідність є — уточнюємо всі умови, погоджуємо з вами дію та лише після цього передаємо інформацію роботодавцю.

За потреби ми допомагаємо скоригувати резюме, щоб воно відображало ваш реальний досвід. Також пояснюємо, як проходить відбір, хто буде співбесідувати, якого типу запитання можуть бути, на що звертають увагу.

Якщо вакансія вам не підходить — ми чесно це озвучуємо. Ми не надсилаємо кандидатів «про всяк випадок» і не зберігаємо резюме в базі без вашої згоди.

Кому підійде

Ми розглядаємо кандидатів з різним рівнем досвіду:

  • фахівців із практикою понад 5 років
  • молодих спеціалістів, які тільки отримали освіту
  • людей, які хочуть змінити спеціалізацію в межах харчової галузі
  • тих, хто тимчасово залишив ринок праці, але готовий повернутись
  • особливу увагу та час приділяємо людям з обмеженими можливостями, ветеранам

Нам важливо, щоб людина розуміла суть виробничих процесів, могла працювати в команді, чітко виконувала обов’язки та мала відповідальне ставлення до продукції, з якою працює.

Чого очікують роботодавці

Роботодавці зазвичай шукають не просто співробітника, а «свого» фахівця. Того, хто:

  • не потребує тривалого входження в процес
  • має базове технічне розуміння ліній та інгредієнтів
  • готовий вирішувати завдання, а не чекати вказівок
  • адекватно реагує на критику
  • не створює конфліктів у команді
  • дотримується правил безпеки та санітарних норм

Попереджаємо, якщо на підприємстві складна атмосфера, нестабільні умови або занадто широкий спектр обов’язків.

Якщо вам цікава конкретна категорія продукції або певна локація — повідомте нам. Ми маємо вакансії, які не публікуються на сайті, але доступні для цільових кандидатів.

Всі нові пропозиції ми публікуємо щотижня.