Корисні статті та новини
Важливі законодавчі зміни у сфері харчової продукції та безпеки продуктів у листопаді 2024 року
У листопаді 2024 року в Україні були впроваджені кілька важливих змін у законодавстві, що регулює виробництво, обіг та безпечність харчових продуктів: 1️⃣ Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 3498:...
Сила позитивного мислення: як перетворити складнощі на можливості?!
Скільки разів у житті ви чули: «Готуйся, буде складно»? І як часто це викликало страх чи небажання рухатись уперед? А тепер уявіть, що кожне таке застереження ви сприймаєте як можливість сказати собі: «Отже, буде цікаво!», «Отже це чудова можливість!». Це і є...
Те, що ви робите сьогодні, важливіше за те, що ви маєте намір зробити одного разу.
🌟 Ця думка звучить наче просто, але в її основі лежить велика мудрість. Ми часто відкладаємо життя “на потім”: на понеділок, на кращий момент, на більш вдалу нагоду чи натхнення. Ми придумуємо десятки причин, чому “зараз ще не час”. Але життя відбувається тут і зараз...
Замість людського та коров’ячого: перша компанія отримала дозвіл на продаж молока із мікробів
Австралійська компанія All G стала першою у світі, яка отримала дозвіл на комерційне виробництво мікробного молока у Китаї. Компанія All G, заснована в Сіднеї у 2020 році, розробляє високовартісні білки нетваринного походження (лактоферин), що використовуються у...
Запрошуємо на конференцію «Технології здорового харчування»!
Приєднуйтеся до спільноти професіоналів у сфері виробництва здорової їжі на конференції «Технології здорового харчування», яка відбудеться 5 грудня 2024 р. в Києві. Конференція збере експертів ринку, виробників, постачальників технологій, обладнання та пакування, а...
Цукрові заводи станом на 21 листопада 2024 року прийняли на перероблення 9 млн т цукрових буряків
З яких виробили 1,165 млн т цукру, що практично дорівнює показникам на аналогічну дату минулого року. На вказану дату в Україні майже завершилося збирання цукрових буряків, які викопані з площі 251,2 тис. га. Накопано 11,9 млн т солодких коренів за середньої...
Українські сири отримали 8 нагород на World Cheese Awards 2024🏆
15 листопада в Португалії, м. Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цьогоріч було представлено 4786 сирів із 47-ми країн світу і серед них — 27 з України. Уже третій рік поспіль українські сири отримують визнання від...
(https://hooks.pro/media/2024/11/25/bot1453568249/file-Z0QV3gMbh5.jpg)Доброго (https://hooks.pro/media/2024/11/25/bot1453568249/file-Z0QV3gMbh5.jpg) ранку, незламні бійці трудового фронту! Кава в руку, усмішку на обличчя — і вперед до перемоги! Сьогодні ми не лише...
Запрошуємо на конференцію «Технології здорового харчування»!
Приєднуйтеся до спільноти професіоналів у сфері виробництва здорової їжі на конференції «Технології здорового харчування», яка відбудеться 5 грудня 2024 р. в Києві. Конференція збере експертів ринку, виробників, постачальників технологій, обладнання та пакування, а...
Отримуйте цікаві новини
Телеграм-канал з новинами — @t.me/tatfoodtechnology
Viber — Спільнота технологів харчової промисловості
Пошта — tatfood@ukr.net
LinkedIn — https://www.linkedin.com/company/tatfoodtechnology
Instagram — https://www.instagram.com/tatfoodtechnology
067-547-50-57