067-547-50-57 tatfood@ukr.net

Корисні статті та новини

WorldFood Ukraine 2025

WorldFood Ukraine 2025

🎉 Реєстрацію відкрито! WorldFood Ukraine 2025 вже на горизонті, TATFOOD буде там! 💚 📅 Дати: 28–30 жовтня 2025 📍 Локація: МВЦ, Київ, м. Лівобережна 🎟 Вартість квитка — 500 грн (за умови онлайн-реєстрації) Разом з компаніями-учасниками ми готуємо справжній вибух смаків,...

🇺🇦 Україна переорієнтовує аграрний експорт: ставка на переробку замість сировини

🇺🇦 Україна переорієнтовує аграрний експорт: ставка на переробку замість сировини

📅 Контекст і передумови 5 червня 2025 року завершився тимчасовий безмитно-квотний режим для українських агропродуктів на ринку ЄС . Україна повернулась до довоєнної системи квот у рамках DCFTA — очікується, що серпень або липень покриє обсяг між докризовим та воєнним...

🌾 Agro Ukraine Summit 2025: Єднання аграрної спільноти заради майбутнього України

🌾 Agro Ukraine Summit 2025: Єднання аграрної спільноти заради майбутнього України

Попри тривоги та транспортні труднощі, 6 червня 2025 року в Києві відбувся Agro Ukraine Summit (https://agro-ukraine-summit.com/)— масштабна міжнародна агроподія, що об'єднала понад 2000 учасників: представників уряду, агробізнесу, науковців, фермерів та міжнародних...

12–13 червня в Умані — «Хлібна індустрія – 2025»

12–13 червня в Умані — «Хлібна індустрія – 2025»

12–13 червня в Умані — «Хлібна індустрія – 2025»: головна зустріч виробників хліба, борошна, круп і снеків та суміжних галузей з усієї України. Організатори: Всеукраїнська асоціація пекарів та Спілка «Борошномели України» у партнерстві з AgroMarketing Agency....

🥛 MilkyForum 2025: Точка збору молочного фронту країни

🥛 MilkyForum 2025: Точка збору молочного фронту країни

Коли: 29 травня 2025 Де: Там, де молочна галузь говорить голосно, сміливо й стратегічно — на MilkyForum 2025. Це не просто конференція. Це — мозковий штаб молочної індустрії України в умовах війни, викликів, нестабільних ланцюгів постачання та боротьби за якість,...

Цінність фахівця — не лише в навичках, а в позиціонуванні

У сучасному світі професіоналізм — це не тільки про знання і досвід, а й про те, як себе подаєш. Якщо занизити свою цінність — можна ненароком створити враження низької кваліфікації, навіть якщо це не відповідає дійсності. Це підтверджує експеримент айтівця Арсенія...

Шановні колеги, друзі! Запрошуємо вас взяти участь у Всеукраїнському форумі “Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири.

Шановні колеги, друзі! Запрошуємо вас взяти участь у Всеукраїнському форумі “Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири.

📋Дата проведення - 27 травня. Формат проведення - змішаний. Програма форуму передбачає: - обговорення актуальних питань молокопереробної галузі; - дегустація молочної продукції від українських виробників; - практичні майстер-класи з виробництва сиру і морозива....

  Форум «Хлібна індустрія – 2025» втретє збирає лідерів ринку — реєструйся вже сьогодні 12–13 червня 2025 року в Умані відбудеться третій національний бізнес-форум «Хлібна індустрія – 2025» — щорічна ключова галузева подія, яка об’єднує хлібопекарський,...

Українське корисне печиво вийшло на ринок Німеччини🍪

Снеки без глютену, лактози, алергенів та з пребіотиками, які виробляють у Львівській області, представлені в основних українських торговельних мережах, а віднедавна їх можна придбати й у магазинах REWE на півдні Німеччини, пише...

Отримуйте цікаві новини