Корисні статті та новини
Agro2Food 2025 — подія must-visit для виробників продуктів та напоїв
28-30 жовтня 2025 року в Києві відбудеться провідна виставка технологій, обладнання, рішень для агропереробки та харчової промисловості Agro2Food, яка стане головним місцем зустрічі харчової промисловості України! На виставці свої технології наживо продемонструють...
Heinz Ketchup Smoothie: коли «томат — це фрукт» перетворюється на трендовий напій
Heinz разом зі Smoothie King запустили обмежену серію Tomato Ketchup Smoothie — фруктовий смузі з додаванням Heinz Simply Ketchup. У складі: асаї-сорбет, полуниця, малина та яблучний сік; фінал смаку — яскраво-кислий «кетчупний» післясмак. Напій продається за $5,70...
Хочете заробляти стільки, скільки визначаєте ви, і при цьому подорожувати?
Технолог-менеджер з продажів — робота, де технологія зустрічається зі свободою. Хто це. Технолог із продажів — фахівець, який розуміє рецептури, процеси та обладнання і перетворює це на рішення для клієнта. Він не “продає інгредієнт”, а закриває технічну задачу з...
Трохи “залізної” приправи для здоров’я
Вчені з MIT розробили мікроскопічні частинки заліза, які можна просто додати у вашу їжу чи напій, щоб запобігати анемії. Секрет у спеціальних метал-органічних каркасах (MOF), які захищають залізо від окислення та неприємного смаку. Порошок можна “присолити” у суп,...
TATFOOD займається проектами за допомоги технологів
TATFOOD займається проектами за допомоги технологів харчової промисловості, влучно про залучення сторонніх спеціалістів йдеться у статті Лани Мітченко https://www.facebook.com/MitchenkoLana Радію поширенню форматів фракційної роботи. Відчуваю, що зараз зростає запит...
TruActive (UV-обробка молока): що саме схвалив FDA і чому це важливо для переробників
TruActive (UV-обробка молока): що саме схвалив FDA і чому це важливо для переробників Що сталося. U.S. FDA прийняло (accepted) світлову технологію TruActive від Tamarack Biotics як безпечну альтернативу тепловій пастеризації для низки порошкових молочних інгредієнтів...
10 найкращих перекусів для здоров’я мозку — з науковим підґрунтям
Після пандемії COVID-19 термін «brain fog» (когнітивна втома, проблеми з пам’яттю) став відомим кожному. Дослідження показують, що харчування з високим вмістом цукру та ультраперероблених інгредієнтів сприяє запаленню (inflamm-aging) і зниженню когнітивних функцій...
ЄС залишається конкурентоспроможним у продажах сухого молока
• Від Європейської Комісії надано дані щодо змін цін на ринку молочних продуктів: • Вершкове масло — €712/100 кг, -2,8 % за останні 4 тижні • Сухе знежирене молоко — €240/100 кг, +0,5 % • Сухе незбиране молоко — €425/100 кг, -1,0 % • Чеддер — €462/100 кг, +0,2 % •...
Єврокомісія прогнозує стабільне виробництво та споживання м’яса у 2025 році
Єврокомісія очікує, що загальне виробництво м’яса в ЄС у 2025 році залишиться практично без змін — близько 42,9 млн тонн, що лише на 0,1 % більше, ніж у попередньому році. • На першому місці за обсягами — свинячe м’ясо (≈ 21,2 млн т), проте у поточному році його...
Отримуйте цікаві новини
Телеграм-канал з новинами — @t.me/tatfoodtechnology
Viber — Спільнота технологів харчової промисловості
Пошта — tatfood@ukr.net
LinkedIn — https://www.linkedin.com/company/tatfoodtechnology
Instagram — https://www.instagram.com/tatfoodtechnology
067-547-50-57