Корисні статті та новини
Ресторани годуватимуть європейців яйцями, вирощеними із дріжджів
Німецький стартап Formo представить «зварену в лабораторії» альтернативу яйцям у сегменті громадського харчування. До кінця року альтернативні яйця з’явиться у кафе, ресторанах та готелях, а у 2024-му – і у роздрібній торгівлі. Альтернативні яйця німецький...
29 вересня проводиться Міжнародний день поширення інформації про продовольчі втрати та харчові відходи
Ці заходи мають традиційний щорічний характер вже 4-й рік поспіль. 19 грудня 2019 року Генеральна Асамблея ООН у резолюції 74/209 ухвалила оголосити 29 вересня Міжнародним днем інформування про продовольчі втрати і відходи (International Day of Awareness of Food Loss...
У закарпатському селі виготовляють пивне морозиво
«Джелато Гуцулато» — це спеціалізована крамниця в селі Кваси на Закарпатті, яка розпочала свою роботу в травні 2021 року. В асортименті є не лише морозиво з коров’ячого молока, а й з овечого. Про це йдеться на Facebook-сторінці бренду. «Джелато — це італійське...
Смачні і соковиті креветки тепер штампують із крохмалю, ламінарії та пшениці
Від Австралії та Таїланду до Нідерландів і США – у всьому світі стає легше, ніж будь-коли посмакувати рослинними креветками. ...
На олії з мікробів смажитимуть котлети та картоплю фрі — краще для екології та здоров’я
Каліфорнійський стартап Zero Acre Farms ферментував олію із цукрової тростини. Зараз він співпрацює з компанією Shake Shack, аби випробувати свою інновацію на смаженні картоплі фрі та котлет для бургерів. Інновація потрапила на прилавки роздрібних точок...
Актуальні проблеми управління небезпеками в харчовій галузі
буде розглянуто в рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Технології харчових продуктів і комбікормів 2023» 28 вересня 2023 року о 14.00 Онлайн та в ауд. А-234 Одеського національного технологічного університету, де у змішаному режимі (offline та online у...
Підприємці можуть отримати по 4 000 євро
Гранти надаватимуться задля підтримки відновлення підприємницької діяльності на територіях України, що найбільше постраждали від бойових дій та були окуповані, а також щоб посилити стійкість мікробізнесу в інших регіонах України в умовах війни, що триває. Підприємці...
7 вересня в Києві відбулася конференція під назвою «Кондитерський бізнес», організована компанією Marko Pack.
На заході обговорювалися світові тенденції у кондитерській промисловості, стратегії компаній у сучасних умовах та сучасні технології виробництва та упаковки кондитерських виробів. На заході також був присутній засновник компанії TAT FOOD TECHNOLOGY Сергій Шилко, чий...
Coca-Cola випустила лімітовану версію напою, створеного штучним інтелектом ????
Гігант ринку безалкогольних напоїв компанія Coca-Cola випустила новий продукт – Coca-Cola Y3000, розроблений спільно зі штучним інтелектом. ...
Отримуйте цікаві новини
Телеграм-канал з новинами — @t.me/tatfoodtechnology
Viber — Спільнота технологів харчової промисловості
Пошта — tatfood@ukr.net
LinkedIn — https://www.linkedin.com/company/tatfoodtechnology
Instagram — https://www.instagram.com/tatfoodtechnology
067-547-50-57