067-547-50-57 tatfood@ukr.net

Корисні статті та новини

Прибутковий агробізнес 2025: Освіта. Технології. Фінанси

Прибутковий агробізнес 2025: Освіта. Технології. Фінанси

📅Дата: 12 лютого 2025 📍Локація: Міжнародний виставковий центр, Київ (Конференц-зона 3 павільйону) ⏰Початок: 11:30 💡Організаційна підтримка: Київський Контрактовий Ярмарок 🤝Партнери:AgriAcademy, Українська плодоовочева асоціація, Асоціація виробників амаранту В рамках...

ПОКРОКОВA СТРАТЕГІЯ ПОШУКУ РОБОТИ, ЩО ВКЛЮЧАЄ 10 КРОКІВ

Увага, незвичний формат! Підготуйтесь та підготуйте запитання!!! Вже завтра, 06.02.25 з 19:00 по 19:30 онлайн в Zoom розберемо:👌 🗣ПОКРОВУ СТРАТЕГІЮ ПОШУКУ РОБОТИ, ЩО ВКЛЮЧАЄ 10 КРОКІВ ✔️ 10 Кроків 1: Самоаналіз і планування 1.1. Самоаналіз: проаналізуйте свої навички,...

GRAIN STORAGE FORUM 2025 – РОЗСУВАЄМО МЕЖІ АГРОІВЕНТІВ

GRAIN STORAGE FORUM 2025 – РОЗСУВАЄМО МЕЖІ АГРОІВЕНТІВ

В останній робочий день минулого тижня і останній день січня компанія «ПроАгро Груп» вже всьоме провела в Києві масштабний GRAIN STORAGE FORUM. Цьогоріч його організаторами виступили також Українська зернова асоціація, Спілка «Борошномели України», Асоціація...

🔍ТОП-5 ТРЕНДІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЯКІ ВАРТО ЗНАТИ У 2025 РОЦІ!

🔍ТОП-5 ТРЕНДІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЯКІ ВАРТО ЗНАТИ У 2025 РОЦІ!

У 2025 році харчова промисловість зазнає значних трансформацій, обумовлених зміною споживчих уподобань, технологічними інноваціями та глобальними викликами. Розглянемо детальніше ключові тренди, які визначатимуть розвиток галузі. Сталий розвиток та екологічність...

🔥 Дайджест актуальних новин харчової галузі України та світу 🔥

🔥 Дайджест актуальних новин харчової галузі України та світу 🔥

  📌 1. Український національний стенд на міжнародній виставці SIGEP 2025 З 18 по 22 січня 2025 року в Ріміні, Італія, відбулася міжнародна виставка SIGEP 2025, присвячена морозиву, кондитерським та хлібобулочним виробам, каві, обладнанню, пакуванню та сировині....

Рослинні білки: дослідження TATFOOD

Рослинні білки: дослідження TATFOOD

Рослинні білки набувають все більшої популярності завдяки їхній універсальності та користі для здоров'я. Дослідження TATFOOD представляє основні джерела рослинного білка, які можуть стати незамінними у раціоні та кулінарії: 1. Соя – один із найпоширеніших джерел...

Ресторанний ринок України у 2024 році продовжує демонструвати цікаві тенденції.

Незважаючи на виклики, бізнес адаптується, виручка та середній чек у багатьох закладах зростають, хоча кількість відвідувачів подекуди зменшується. Згідно з дослідженням, виручка у закладах громадського харчування зросла в середньому на 10% по Україні. Найбільше...

Доброго ранку! 🌞 Почнімо цей тиждень з позитиву, гарного настрою та корисних змін.

А ви знали, що запізнення — це не завжди про брак часу? Часто вони мають глибші причини: від небажання йти на зустріч до надмірного прагнення встигнути все й одразу. Якщо вам це знайомо, саме час щось змінити! Хочете дізнатися, як приборкати запізнення та зробити своє...

​ безпечність_харчових_продуктів

​ безпечність_харчових_продуктів

​ ❄️🍓 Заморожені продукти давно уже стали невід’ємною частиною асортименту не тільки великих супермаркетів, але й маленьких магазинів. В замороженому вигляді продається м'ясо, риба, морепродукти, напівфабрикати, овочі, фрукти, тощо. Сьогодні ми нагадаємо споживачам...

Отримуйте цікаві новини