Корисні статті та новини
Прибутковий агробізнес 2025: Освіта. Технології. Фінанси
📅Дата: 12 лютого 2025 📍Локація: Міжнародний виставковий центр, Київ (Конференц-зона 3 павільйону) ⏰Початок: 11:30 💡Організаційна підтримка: Київський Контрактовий Ярмарок 🤝Партнери:AgriAcademy, Українська плодоовочева асоціація, Асоціація виробників амаранту В рамках...
ПОКРОКОВA СТРАТЕГІЯ ПОШУКУ РОБОТИ, ЩО ВКЛЮЧАЄ 10 КРОКІВ
Увага, незвичний формат! Підготуйтесь та підготуйте запитання!!! Вже завтра, 06.02.25 з 19:00 по 19:30 онлайн в Zoom розберемо:👌 🗣ПОКРОВУ СТРАТЕГІЮ ПОШУКУ РОБОТИ, ЩО ВКЛЮЧАЄ 10 КРОКІВ ✔️ 10 Кроків 1: Самоаналіз і планування 1.1. Самоаналіз: проаналізуйте свої навички,...
GRAIN STORAGE FORUM 2025 – РОЗСУВАЄМО МЕЖІ АГРОІВЕНТІВ
В останній робочий день минулого тижня і останній день січня компанія «ПроАгро Груп» вже всьоме провела в Києві масштабний GRAIN STORAGE FORUM. Цьогоріч його організаторами виступили також Українська зернова асоціація, Спілка «Борошномели України», Асоціація...
🔍ТОП-5 ТРЕНДІВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, ЯКІ ВАРТО ЗНАТИ У 2025 РОЦІ!
У 2025 році харчова промисловість зазнає значних трансформацій, обумовлених зміною споживчих уподобань, технологічними інноваціями та глобальними викликами. Розглянемо детальніше ключові тренди, які визначатимуть розвиток галузі. Сталий розвиток та екологічність...
🔥 Дайджест актуальних новин харчової галузі України та світу 🔥
📌 1. Український національний стенд на міжнародній виставці SIGEP 2025 З 18 по 22 січня 2025 року в Ріміні, Італія, відбулася міжнародна виставка SIGEP 2025, присвячена морозиву, кондитерським та хлібобулочним виробам, каві, обладнанню, пакуванню та сировині....
Рослинні білки: дослідження TATFOOD
Рослинні білки набувають все більшої популярності завдяки їхній універсальності та користі для здоров'я. Дослідження TATFOOD представляє основні джерела рослинного білка, які можуть стати незамінними у раціоні та кулінарії: 1. Соя – один із найпоширеніших джерел...
Ресторанний ринок України у 2024 році продовжує демонструвати цікаві тенденції.
Незважаючи на виклики, бізнес адаптується, виручка та середній чек у багатьох закладах зростають, хоча кількість відвідувачів подекуди зменшується. Згідно з дослідженням, виручка у закладах громадського харчування зросла в середньому на 10% по Україні. Найбільше...
Доброго ранку! 🌞 Почнімо цей тиждень з позитиву, гарного настрою та корисних змін.
А ви знали, що запізнення — це не завжди про брак часу? Часто вони мають глибші причини: від небажання йти на зустріч до надмірного прагнення встигнути все й одразу. Якщо вам це знайомо, саме час щось змінити! Хочете дізнатися, як приборкати запізнення та зробити своє...
безпечність_харчових_продуктів
❄️🍓 Заморожені продукти давно уже стали невід’ємною частиною асортименту не тільки великих супермаркетів, але й маленьких магазинів. В замороженому вигляді продається м'ясо, риба, морепродукти, напівфабрикати, овочі, фрукти, тощо. Сьогодні ми нагадаємо споживачам...
Отримуйте цікаві новини
Телеграм-канал з новинами — @t.me/tatfoodtechnology
Viber — Спільнота технологів харчової промисловості
Пошта — tatfood@ukr.net
LinkedIn — https://www.linkedin.com/company/tatfoodtechnology
Instagram — https://www.instagram.com/tatfoodtechnology
067-547-50-57