Корисні статті та новини
Японський гігант випустив ложку, що б’є електрострумом. Так їжа стає солонішою
Японський гігант випустив ложку, що б’є електрострумом. Так їжа стає солонішою⚡️ Японський харчовий гігант Kirin оголосив про випуск нової «електричної ложки», яка підсилює солоність їжі завдяки дії електричного струму на язик. За словами співрозробників продукту,...
Із відходів виробництва оливкової олії створюють здорові снеки та напої.
Із відходів виробництва оливкової олії створюють здорові снеки та напої. Лише 25% маси оливок використовується для отримання олії. Решта м’якоті, кісточок та інших складників потрапляє на смітник або перетворюється на добриво. Перетворити відходи виробництва оливкової...
“Танцююча” їжа
Вчені запрограмували їжу танцювати на тарілці за допомогою струму Вчені факультуту інформаційних технологій Університету Монаш (Австралія) розробили та запрограмували систему “танцювальних делікатесів”. Вона складається із їжі та соусів, які рухаються на тарілці по...
Страви майбутнього
Страви майбутнього: їжа в таблетках, білок з комах, ГМЇ, друк страв на 3D-принтері, їстівне пакування та молекулярна кухня. Якими будуть страви майбутнього? Ми можемо лише уявляти, але вже зараз є певні тенденції, які дають нам уявлення про те, що ми будемо їсти в...
30 листопада в Києві відбудеться щорічна бізнес-зустріч «Напої України» для виробників напоїв, спеціалістів ритейлу та постачальників технологій і пакування
У рамках програми заходу розглядатимуться тенденції світового ринку напоїв (БАН, пива, соків), досвід успішного створення брендів та інноваційні рішення у сфері виробництва, розливу та пакування напоїв, обговорюватимуться можливі шляхи вирішення деяких завдань,...
Запрошуємо на NUFT Career Chance 2023
1 та 2 листопада 2023 відділ працевлаштування випускників проводить традиційний Ярмарок Вакансій «NUFT Career Chance 2023» у новому комбінованому форматі! Ви зможете познайомитися з відомими українськими та міжнародними компаніями не тільки під час зум-конференцій, а...
12 жовтня У Києві відбудеться бізнес-зустріч «Молочна індустрія 2023»
Під час заходу розглядатимуться актуальні тенденції ринку молока і молочної продукції, стратегії компаній за сучасних умов, сучасні технології виробництва та пакування молочних продуктів, деякі аспекти контролю безпечності та якості сировини та готової продукції, а...
Вчені переробили кавову гущу на біорозкладану плівку для упаковки їжі
Дослідники з Університет штату Південна Дакота, США, використали відпрацьовану кавову гущу для створення біорозкладаної харчової упаковки. Вчені “витягли” із кавової гущі лігноцелюлозний залишок та переробили його на плівку. Плівку успішно протестовано за товщиною,...
Інноваційний, але натуральний інгредієнт пригнічує ріст цвілі у хлібі та тортах
Глобальний виробник інгредієнтів Kemin Industries створив інгредієнт, який пригнічує ріст цвілі та дозволяє подовжити термін придатності хліба та солодощів. Продукт під назвою Shield V Plus Dry є натуральним інгредієнтом, який поєднує буферизований оцет і рослинні...
Отримуйте цікаві новини
Телеграм-канал з новинами — @t.me/tatfoodtechnology
Viber — Спільнота технологів харчової промисловості
Пошта — tatfood@ukr.net
LinkedIn — https://www.linkedin.com/company/tatfoodtechnology
Instagram — https://www.instagram.com/tatfoodtechnology
067-547-50-57