Корисні статті та новини
Розумне пакування-хамелеон із Фінляндії
Університет Вааса (Фінляндія) працює над пакуванням нового покоління — воно змінює колір залежно від стану продукту чи умов зберігання. 🔹 У фарбу для друку етикеток вбудовані спеціальні пігменти, які реагують на температуру, вологість або гази, що з’являються під час...
16 жовтня 2025 р. у конференц-холі «ДЕПО»
До зустрічі на бізнес-форумі «Молочна індустрія», який відбудеться 16 жовтня 2025 р. у конференц-холі «ДЕПО» (м. Київ, вул. Антоновича, 52)! !!!! Можлива участь зі стендом! Це традиційне місце для обміну досвідом між виробниками молочної продукції та морозива та...
⏰6 жовтня 2025 р. в НУХТ
Хто ретельно вчиться та практикує, той гарно заробляє! ⏰6 жовтня 2025 р. в НУХТ, Київ, але у комбінованому очно-заочному форматі стартують 2 нові сертифікатні програми: 📌Сирний арт: інновації у виробництві сиру і морозива; 📌Контроль якості молока сировини і молочних...
3D-друк їжу вже доставляють додому
Технології, які ще кілька років тому здавалися фантастикою, стають реальністю на нашій кухні. У Нідерландах компанія Gastronology запустила сервіс із доставкою 3D-надрукованої їжі, розробленої спеціально для людей із труднощами ковтання (дисфагією). 👵👴 Така проблема...
Топ-20 молочних гігантів світу: перестановки в рейтингу
Сукупний оборот 20 найбільших молочних компаній світу у 2024 році зріс на 0,6% у доларовому еквіваленті. Такі дані містить щорічний звіт RaboResearch Global Dairy Top 20. 🔄 У цьогорічному рейтингу відбулися зміни — 8 компаній помінялися місцями. 🥛 Лідер знову Lactalis...
“СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ: інструмент контролю та удосконалення якості харчової продукції” 23-24 вересня у Львові
Увага, залишилось 4 місця на 👩🏻🎓👨🎓практикум-інтенсив "СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ: інструмент контролю та удосконалення якості харчової продукції" 23-24 вересня у Львові. З промокодом TATFOOD - 7% знижка (стільки нам років і є!) Участь у практикумі дозволить прокачати сенсорні...
Інноваційна упаковка для винограду🍇
AgroFresh представила на виставці Macfrut 2025 нову інтелектуальну упаковку для столового винограду, що значно покращує його якість і термін зберігання. • Rubens™ — новий пристрій для оптимізації моменту збору врожаю. Він у режимі реального часу показує ступінь...
La Tomatina 2025: Tomaterapia, 80 років помідорового безумства
Основне у цифрах і датах 📅 Дата: 27 серпня 2025 року (традиційно — остання середа серпня). Свято почалося опівдні й тривало рівно годину до другого гарматного пострілу. 🎉 Ювілей: цього року відзначили 80-ту річницю фестивалю, що бере початок у 1945 році. 👥 Учасники:...
CAPA у харчовій промисловості: особливості НАССР та подаровані можливості AI/ML
Система CAPA (Corrective and Preventive Actions) — система коригувальних і запобіжних дій — є наріжним каменем у забезпеченні безпеки продукту. У галузі харчової промисловості CAPA має унікальні характеристики завдяки інтеграції з концепцією НАССР, а також отримує...
Отримуйте цікаві новини
Телеграм-канал з новинами — @t.me/tatfoodtechnology
Viber — Спільнота технологів харчової промисловості
Пошта — tatfood@ukr.net
LinkedIn — https://www.linkedin.com/company/tatfoodtechnology
Instagram — https://www.instagram.com/tatfoodtechnology
067-547-50-57