Корисні статті та новини
Вже скоро, точніше за місяць, а саме🗓 20 березня 2025 | 📍 Київ
📢 MeatForum 2025: Як вести м'ясний бізнес в умовах війни? MeatForum – майданчик для обговорення викликів та перспектив м’ясного бізнесу, який об’єднує: ✅ Тваринницькі підприємства – виробників м’ясної сировини, які шукають нові можливості для збуту та розвитку ✅...
Найновітніші дослідження – в меню українців!
Імбирний компонент як перспективний засіб для лікування запальних захворювань кишечника Міжнародна група дослідників під керівництвом Університету Торонто виявила, що фуранодієнон (FDN), сполука, знайдена в імбирі, може стати ефективним засобом для лікування запальних...
Щиро вітаємо та запрошуємо вже наступного тижня 27, 28 лютого 2025
🌟 Конференція "Овочівництво та ягідництво: відкритий і закритий ґрунт. Технології та інновації" 🌟 📍 Київ, готельно-ресторанний комплекс "Верховина", ТРЕТІЙ КОРПУС 🍓 27 лютого – конференц-день Виступи фахівців із вирощування плодово-овочевих культур у відкритому й...
Запрошуємо вас на зустріч лідерів хлібопекарської індустрії!
Набути нові знання, зустрітися зі знайомими та новими колегами, а також встигнути запропонувати розгляд актуальних для вас питань — усе це можливо за тиждень на щорічній бізнес-зустрічі «Хлібопекарський бізнес», яка об’єднує професіоналів галузі! 📅 Дата: 19 лютого...
Індустріальні парки в Україні
Індустріальний парк в Україні – це територія з облаштованою інфраструктурою, де учасники можуть вести господарську діяльність на пільгових умовах[1][5]. Індустріальні парки створюються для розвитку промисловості, залучення інвестицій, збільшення зайнятості населення...
🚜 Прибутковість, інновації, освіта та технології – запрошуємо на V ювілейну конференцію «Прибутковий агробізнес 2025»!
Друзі, нагадуємо, окрім реєстрації на конференцію https://bit.ly/4jOiLUq Потребується реєстрація на виставку, кнопка "безкоштовне запрошення" https://bit.ly/3QeRnBo 📅 12 лютого 2025 року 📍 МВЦ, Київ (Конференц-зона 3 павільйону) ⏰ Старт: 11:30 🔥 Основні теми: ✅ Як...
Кафедра технології м`яса і м’ясних продуктів НУХТ запрошує на навчання за сертифікатними програмами!
2 півторамісячні програми водночас відбудуться за півтора місяця! 🔹 "ТРАДИЦІЇ І ТРЕНДИ ПРОМИСЛОВОГО ТА КРАФТОВОГО ВИРОБНИЦТВА КОВБАС". Зміст програми 👇 https://drive.google.com/file/d/1NV8a9c6T9v4_96wRKVkJ03X7BGwdjcL6/view 🔹 "М’ЯСНІ ДЕЛІКАТЕСИ: КРАФТОВІ ТРАДИЦІЇ ТА...
McCormick® представляє смак року 2025 та 25-е видання прогнозу смаків 28 січня 2025 року Aji Amarillo — смак року 2025; Щоб відсвяткувати, McCormick запускає нову приправу Aji Amarillo Seasoning і організовує свій перший нічний ринок ароматів у Майамі, штат...
Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон
Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити годину чи дві біля плити, то нині люди дедалі частіше обирають швидкі та зручні варіанти їжі. Але як бути з якістю та користю? Саме тут...
Отримуйте цікаві новини
Телеграм-канал з новинами — @t.me/tatfoodtechnology
Viber — Спільнота технологів харчової промисловості
Пошта — tatfood@ukr.net
LinkedIn — https://www.linkedin.com/company/tatfoodtechnology
Instagram — https://www.instagram.com/tatfoodtechnology
067-547-50-57