Корисні статті та новини
🥛 MilkyForum 2025: Точка збору молочного фронту країни
Коли: 29 травня 2025 Де: Там, де молочна галузь говорить голосно, сміливо й стратегічно — на MilkyForum 2025. Це не просто конференція. Це — мозковий штаб молочної індустрії України в умовах війни, викликів, нестабільних ланцюгів постачання та боротьби за якість,...
Цінність фахівця — не лише в навичках, а в позиціонуванні
У сучасному світі професіоналізм — це не тільки про знання і досвід, а й про те, як себе подаєш. Якщо занизити свою цінність — можна ненароком створити враження низької кваліфікації, навіть якщо це не відповідає дійсності. Це підтверджує експеримент айтівця Арсенія...
Шановні колеги, друзі! Запрошуємо вас взяти участь у Всеукраїнському форумі “Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири.
📋Дата проведення - 27 травня. Формат проведення - змішаний. Програма форуму передбачає: - обговорення актуальних питань молокопереробної галузі; - дегустація молочної продукції від українських виробників; - практичні майстер-класи з виробництва сиру і морозива....
Форум «Хлібна індустрія – 2025» втретє збирає лідерів ринку — реєструйся вже сьогодні 12–13 червня 2025 року в Умані відбудеться третій національний бізнес-форум «Хлібна індустрія – 2025» — щорічна ключова галузева подія, яка об’єднує хлібопекарський,...
Українське корисне печиво вийшло на ринок Німеччини🍪
Снеки без глютену, лактози, алергенів та з пребіотиками, які виробляють у Львівській області, представлені в основних українських торговельних мережах, а віднедавна їх можна придбати й у магазинах REWE на півдні Німеччини, пише...
«Галичина» перетворила етикетки молока на галерею робіт українських митців 🖼️
🥛 На пляшках з’явилися (https://mmr.ua/show/galychyna-peretvoryla-etyketky-moloka-na-galereyu-robit-ukrayinskyh-mytcziv) картини Олександра Мурашка, традиційні візерунки косівської кераміки, музична спадщина Назарія Яремчука та пісні Миколи Петренка. 🏷️ Кожна етикетка...
🧠 MILKYFORUM 2025: СТРАТЕГІЇ ВИЖИВАННЯ ТА ЗРОСТАННЯ МОЛОЧНОГО БІЗНЕСУ
📅 29 травня 📍 Одна з найбільших щорічних конференцій молочної галузі України! 🔹 150+ учасників – представників тваринницьких підприємств, заготівельників, переробників, продавців, дистриб'юторів, торговельних та фірмових мереж, логістичних компаній, експортерів,...
Цікаві новини
🗞Затверджено вимоги до харчових ароматизаторів із запахом диму https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0425-25#Text 🗞Виробництво сухого знежиреного молока стрімко зростає https://infagro.com.ua/ua/2025/04/29/virobnitstvo-suhogo-znezhirenogo-moloka-strimko-zrostaye/...
🎙 Сергій Шилко на конференції “М’ясний бізнес & Соуси та приправи 2025” 📍 Київ | 🗓 10 квітня 2025 Тема виступу: Як утримати команду в період невизначеності? І що таке антикрихкість у харчовій промисловості? Сергій Шилко — засновник компанії TATFOOD та рекрутер...
Отримуйте цікаві новини
Телеграм-канал з новинами — @t.me/tatfoodtechnology
Viber — Спільнота технологів харчової промисловості
Пошта — tatfood@ukr.net
LinkedIn — https://www.linkedin.com/company/tatfoodtechnology
Instagram — https://www.instagram.com/tatfoodtechnology
067-547-50-57