Корисні статті та новини
Інноваційні рослинні яйця можна варити та смажити — виглядають як звичайн
Німецька компанія Neggst розробила інноваційні рослинні альтернативи яйцям, які можуть виконувати всі функції традиційних курячих яєць. Ці продукти можна використовувати для смаження, випічки та приготування різних страв. Одним із ключових продуктів є Poached Neggst –...
Готується до відкриття найбільша у світі фабрика з виробництва лабораторного м’яса🥩
У Північній Кароліні (США) готується до відкриття найбільша у світі фабрика з виробництва культивованого м’яса Believer Meats. Підприємство матиме інноваційний центр та дегустаційну кухню, і зможе виробляти до 12 000 тонн культивованої курятини щороку. ОЧІКУЄТЬСЯ, ЩО...
🍂🔐 Долучайтесь до єдиної виставки технологій та обладнання для харчової промисловості Agro2Food цієї осені!🍂🔐
29-31 жовтня 2024 року в Києві вперше відбудеться виставка технологій, обладнання, рішень для агропереробки та продовольчої індустрії Agro2Food, яка стане місцем зустрічі найстійкішої технічної спільноти харчової промисловості України☝️ ✅Спільне проведення з 27-ю...
3 жовтня 2024 року в Києві відбудеться щорічний бізнес-форум «Молочна індустрія. Морозиво»
3 жовтня 2024 року в Києві відбудеться щорічний бізнес-форум «Молочна індустрія. Морозиво», що об'єднає виробників молочної продукції, постачальників технологій та представників ритейлу. Чек-пойнти бізнес-форуму: - конференції щодо розвитку галузі, трендів ринку...
28-30 жовтня відділ працевлаштування випускників НУХТ запрошує на осінній сезон інтенсивів «NUFT Career Chance 2024»
«NUFT Career Chance 2024» – дієвий майданчик співпраці роботодавців, здобувачів, викладачів для пошуку нових моделей взаємодії та зближення в реаліях сьогодення та майбутнього українського ринку праці. Заходи відбуватимуться в комбінованому форматі - очний/онлайн....
3 жовтня 2024 року в Києві відбудеться щорічний бізнес-форум «Молочна індустрія. Морозиво», що об’єднає виробників молочної продукції, постачальників технологій та представників ритейлу
Чек-пойнти бізнес-форуму: - конференції щодо розвитку галузі, трендів ринку молочних продуктів і морозива; - семінар «Інноваційні технології виробництва морозива»; - експозиція «Виробники молочних продуктів і морозива»; - виставка інгредієнтів, обладнання та...
Стародавня цвіль перетворює відходи на страви, гідні Мішлена
Дослідники з Університету Каліфорнії в Берклі знайшли новий спосіб боротися з харчовими відходами за допомогою стародавньої цвілі Neurospora intermedia. Вони пропонують перетворювати відходи на гастрономічні страви, гідні ресторанів зі зірками Мішлена. 🗣️Наприклад,...
Китайці створили безкалорійний підсолоджувач, кращий за стевію 🍥
owtian, китайський глобальний постачальник інгредієнтів, вивів новий продукт на ринок підсолоджувачів — SoPure Dorado, нерафінований золотий екстракт стевії. Ця інновація з’явилася на ринку у відповідь на зростаючий попит на зниження споживання цукру. Відповідно до...
За ініціативи компанії Marko Pack 4 вересня в Києві відбудеться щорічний захід «Кондитерський бізнес 2024».
За багато років ця бізнес-зустріч зарекомендувала себе як дійсно ефективна платформа для обміну досвідом і пошуку нових можливостей для FMCG-компаній, постачальників інгредієнтів, технологій і пакування, а також представників ритейлу. • Організатор: Marko Pack Agency...
Отримуйте цікаві новини
Телеграм-канал з новинами — @t.me/tatfoodtechnology
Viber — Спільнота технологів харчової промисловості
Пошта — tatfood@ukr.net
LinkedIn — https://www.linkedin.com/company/tatfoodtechnology
Instagram — https://www.instagram.com/tatfoodtechnology
067-547-50-57