067-547-50-57 tatfood@ukr.net

Корисні статті та новини

“СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ: інструмент контролю та удосконалення якості харчової продукції” 23-24 вересня у Львові

“СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ: інструмент контролю та удосконалення якості харчової продукції” 23-24 вересня у Львові

Увага, залишилось 4 місця на 👩🏻‍🎓👨‍🎓практикум-інтенсив "СЕНСОРНИЙ АНАЛІЗ: інструмент контролю та удосконалення якості харчової продукції" 23-24 вересня у Львові. З промокодом TATFOOD - 7% знижка (стільки нам років і є!) Участь у практикумі дозволить прокачати сенсорні...

Інноваційна упаковка для винограду🍇

AgroFresh представила на виставці Macfrut 2025 нову інтелектуальну упаковку для столового винограду, що значно покращує його якість і термін зберігання. • Rubens™ — новий пристрій для оптимізації моменту збору врожаю. Він у режимі реального часу показує ступінь...

La Tomatina 2025: Tomaterapia, 80 років помідорового безумства

La Tomatina 2025: Tomaterapia, 80 років помідорового безумства

Основне у цифрах і датах 📅 Дата: 27 серпня 2025 року (традиційно — остання середа серпня). Свято почалося опівдні й тривало рівно годину до другого гарматного пострілу. 🎉 Ювілей: цього року відзначили 80-ту річницю фестивалю, що бере початок у 1945 році. 👥 Учасники:...

CAPA у харчовій промисловості: особливості НАССР та подаровані можливості AI/ML

CAPA у харчовій промисловості: особливості НАССР та подаровані можливості AI/ML

Система CAPA (Corrective and Preventive Actions) — система коригувальних і запобіжних дій — є наріжним каменем у забезпеченні безпеки продукту. У галузі харчової промисловості CAPA має унікальні характеристики завдяки інтеграції з концепцією НАССР, а також отримує...

Конференція Марко Пак «Кондитерський бізнес 2025».

Конференція Марко Пак «Кондитерський бізнес 2025».

Вдячність за чудову атмосферу та натхнення! 🌟 Проблематика гострої нестачі кадрів, методи підвищення привабливості вакансій та можливості перекваліфікації й навчання — ці питання ми обговорювали, зокрема, під час конференції Марко Пак «Кондитерський бізнес 2025»....

Шоколад із сюрпризом у холодильнику

Ви знали, що шоколад може змінювати колір? Cadbury представив новий Dairy Milk Iced Latte — плитку з кремовим центром і шматочками бісквіту. Але головна фішка навіть не в смаку, а в упаковці. Вона надрукована термохромними чорнилами: поки плитка тепла — малюнок...

Смак України: п’ять українських продуктів, які підкорили світ

Смак України: п’ять українських продуктів, які підкорили світ

Попри війну, українські виробники продовжують створювати продукти, які здобувають нагороди на найпрестижніших світових конкурсах. Ось добірка ТОП-5 українських харчових брендів, якими ми можемо пишатися: 🥇 Шоколад — Sisters A. Chocolate Бренд «від боба до плитки»...

Плануючи майбутнє, точніше – жовтень

Плануючи майбутнє, точніше – жовтень

Запрошуємо вас взяти участь у бізнес-форумі «Молочна індустрія», який відбудеться 16 жовтня 2025 р. у конференц-холі «ДЕПО» (м. Київ, вул. Антоновича, 52). !!!! Можлива участь зі стендом! Це традиційне місце для обміну досвідом між виробниками молочної продукції та...

«Кондитерський бізнес 2025».

«Кондитерський бізнес 2025». TATFOOD традиційно представить виступ про кадрові рішення, перекваліфікацію, фінансування розширення штату та методи залучення персоналу. Презентація вже майже готова, але ми відкриті до ваших ідей! Можливо, ви маєте важливі думки чи...

Отримуйте цікаві новини