067-547-50-57 tatfood@ukr.net

Корисні статті та новини

​ Стародавня цвіль перетворює відходи на страви, гідні Мішлена

​ Дослідники з Університету Каліфорнії в Берклі знайшли новий спосіб боротися з харчовими відходами за допомогою стародавньої цвілі Neurospora intermedia. Вони пропонують перетворювати відходи на гастрономічні страви, гідні ресторанів зі зірками Мішлена. 🗣️Наприклад,...

Китайці створили безкалорійний підсолоджувач, кращий за стевію 🍥

owtian, китайський глобальний постачальник інгредієнтів, вивів новий продукт на ринок підсолоджувачів — SoPure Dorado, нерафінований золотий екстракт стевії. Ця інновація з’явилася на ринку у відповідь на зростаючий попит на зниження споживання цукру. Відповідно до...

За ініціативи компанії Marko Pack 4 вересня в Києві відбудеться щорічний захід «Кондитерський бізнес 2024».

За багато років ця бізнес-зустріч зарекомендувала себе як дійсно ефективна платформа для обміну досвідом і пошуку нових можливостей для FMCG-компаній, постачальників інгредієнтів, технологій і пакування, а також представників ритейлу. • Організатор: Marko Pack Agency...

В Україні навчилися варити кукурудзу інноваційним способом. Зберігається 2 роки🌽

Український бренд «Брати кукурудзи» виготовляє солодку кукурудзу інноваційним способом. Качани варять прямо в упаковці, а споживачу достатньо розігріти вміст, щоб отримати готовий смачний перекус. Варена солодка кукурудза — вакуумована та вже готова до вживання. Її...

29-31 жовтня 2024 року в Києві вперше відбудеться виставка Agro2Food

29-31 жовтня 2024 року в Києві вперше відбудеться виставка технологій, обладнання, рішень для агропереробки та продовольчої індустрії Agro2Food. Виставка пройде одночасно з 27-ю виставкою продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine. Мета виставки: розвиток...

З Днем незалежності, наша сильна і незламна Україно 💙💛

Для українців незалежність - це не абстрактне поняття. Кожен день, кожну хвилину сини та дочки України віддають життя за нашу свободу, за можливість жити у вільній державі. У нашої незалежності неймовірно висока ціна, про яку ми повинні пам’ятати. Віримо в Україну,...

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

Опромінення їжі може зменшити кількість спалахів харчових захворювань, викликаних патогенними мікроорганізмами. Це демонструють дослідження, частково профінансовані Міністерством охорони здоров'я США. У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів...

50 українських виробників представлять продукцію на Львівському ярмарку смаку

Це місце, де збираються унікальні виробники харчової продукції, представники мереж, іноземні гості та українські поціновувачі, аби відкрити багатогранність смаків українських продуктів, завести нові знайомства та обмінятися досвідом. У 2023 році Львівський ярмарок...

Отримуйте цікаві новини