Корисні статті та новини
Завдяки ЗСУ 💪 та ініціативі Марко Пак, відбулася надзвичайно цікава зустріч ентузіастів харчових технологій на конференції “Технології Здорового Харчування 2024” 🌱. Учасники активно обмінювалися досвідом та ідеями щодо здорового харчування. У рамках заходу відвідувачі...
З Днем Збройних Сил України!
Герої серед нас Щороку 6 грудня ми відзначаємо День Збройних Сил України — день гордості, сили та вдячності. У часи повномасштабної війни це свято стало символом незламності та духу нації. ЗСУ — це меч і щит України, наша надія та захист. Вони борються за...
Покрокова стратегія пошуку роботи
✔ Крок 1: Самоаналіз і планування 1.1. Самоаналіз: проаналізуйте свої навички, досвід, сильні та слабкі сторони, професійні цілі. 1.2. Визначення мети: визначте яку роботу ви хочете знайти, які компанії вас цікавлять, які умови роботи вам підходять. 1.3. Планування:...
Оцет із чорної вишні та кленовий сироп замість цукру: ТОП-7 нових трендів на ринку їжі
Оцет із чорної вишні та кленовий сироп замість цукру: ТОП-7 нових трендів на ринку їжі 🥗🍒 Інноваційні закуски, функціональні продукти харчування, використання натуральних підсолоджувачів та страви ресторанної якості для домашньої вечері продовжать формувати ринок у...
Запрошуємо на конференцію «Технології здорового харчування»!
Приєднуйтеся до спільноти професіоналів у сфері виробництва здорової їжі на конференції «Технології здорового харчування», яка відбудеться 5 грудня 2024 р. в Києві. Конференція збере експертів ринку, виробників, постачальників технологій, обладнання та пакування, а...
Важливі законодавчі зміни у сфері харчової продукції та безпеки продуктів у листопаді 2024 року
У листопаді 2024 року в Україні були впроваджені кілька важливих змін у законодавстві, що регулює виробництво, обіг та безпечність харчових продуктів: 1️⃣ Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 3498:...
Сила позитивного мислення: як перетворити складнощі на можливості?!
Скільки разів у житті ви чули: «Готуйся, буде складно»? І як часто це викликало страх чи небажання рухатись уперед? А тепер уявіть, що кожне таке застереження ви сприймаєте як можливість сказати собі: «Отже, буде цікаво!», «Отже це чудова можливість!». Це і є...
Те, що ви робите сьогодні, важливіше за те, що ви маєте намір зробити одного разу.
🌟 Ця думка звучить наче просто, але в її основі лежить велика мудрість. Ми часто відкладаємо життя “на потім”: на понеділок, на кращий момент, на більш вдалу нагоду чи натхнення. Ми придумуємо десятки причин, чому “зараз ще не час”. Але життя відбувається тут і зараз...
Замість людського та коров’ячого: перша компанія отримала дозвіл на продаж молока із мікробів
Австралійська компанія All G стала першою у світі, яка отримала дозвіл на комерційне виробництво мікробного молока у Китаї. Компанія All G, заснована в Сіднеї у 2020 році, розробляє високовартісні білки нетваринного походження (лактоферин), що використовуються у...
Отримуйте цікаві новини
Телеграм-канал з новинами — @t.me/tatfoodtechnology
Viber — Спільнота технологів харчової промисловості
Пошта — tatfood@ukr.net
LinkedIn — https://www.linkedin.com/company/tatfoodtechnology
Instagram — https://www.instagram.com/tatfoodtechnology
067-547-50-57