Корисні статті та новини
Рослинні білки: дослідження TATFOOD
Рослинні білки набувають все більшої популярності завдяки їхній універсальності та користі для здоров'я. Дослідження TATFOOD представляє основні джерела рослинного білка, які можуть стати незамінними у раціоні та кулінарії: 1. Соя – один із найпоширеніших джерел...
Ресторанний ринок України у 2024 році продовжує демонструвати цікаві тенденції.
Незважаючи на виклики, бізнес адаптується, виручка та середній чек у багатьох закладах зростають, хоча кількість відвідувачів подекуди зменшується. Згідно з дослідженням, виручка у закладах громадського харчування зросла в середньому на 10% по Україні. Найбільше...
Доброго ранку! 🌞 Почнімо цей тиждень з позитиву, гарного настрою та корисних змін.
А ви знали, що запізнення — це не завжди про брак часу? Часто вони мають глибші причини: від небажання йти на зустріч до надмірного прагнення встигнути все й одразу. Якщо вам це знайомо, саме час щось змінити! Хочете дізнатися, як приборкати запізнення та зробити своє...
безпечність_харчових_продуктів
❄️🍓 Заморожені продукти давно уже стали невід’ємною частиною асортименту не тільки великих супермаркетів, але й маленьких магазинів. В замороженому вигляді продається м'ясо, риба, морепродукти, напівфабрикати, овочі, фрукти, тощо. Сьогодні ми нагадаємо споживачам...
Щорічна бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес» – об’єднуємо професіоналів галузі!
📅 Дата: 19 лютого 2025 р. 📍 Місце: конференц-хол «ДЕПО», Київ Запрошуємо вас на зустріч лідерів хлібопекарської індустрії! Подія стане майданчиком для обміну досвідом, презентації нових рішень та налагодження співпраці між виробниками, науковцями, ритейлом і...
Важливі законодавчі зміни у сфері харчової продукції та безпеки харчових продуктів у грудні 2024 року 1️⃣ Затверджено Порядок повернення (заміни) непридатних та небезпечних харчових продуктів Постанова Кабінету Міністрів України від 26.11.2024 № 1347. Цей документ...
Доброго ранку!
Нехай ваш тиждень буде продуктивним, натхненним і сповненим нових можливостей! Якщо ви зараз активно шукаєте роботу, ось кілька порад, які допоможуть зробити цей процес ефективнішим: 🔹 Почніть із рекомендацій. Попросіть ваших колег або керівників залишити вам...
Канабіс, дизайнерський буряк та розмариновий дим: харчові тренди 2025 року
Новий рік стане часом експериментів та відмови від традицій • Канабіс у кулінарії: Використання канабісу в стравах і напоях стає все популярнішим, особливо в країнах, де його легалізовано. • Дизайнерський буряк: Завдяки селекції буряк отримує нові форми та кольори, що...
Дорогі підписники та професіонали харчової галузі, дякуємо вам за вашу невтомну працю та натхнення!
Ви — серце ❤️ й рушійна сила індустрії, що створює інновації, долає труднощі й забезпечує стабільність навіть у найскладніші часи. 💪 Ми щиро цінуємо вашу активність, підтримку, конструктивну критику та теплі побажання. 🙏 Саме ваша енергія ⚡ та незламний дух надихають...
Отримуйте цікаві новини
Телеграм-канал з новинами — @t.me/tatfoodtechnology
Viber — Спільнота технологів харчової промисловості
Пошта — tatfood@ukr.net
LinkedIn — https://www.linkedin.com/company/tatfoodtechnology
Instagram — https://www.instagram.com/tatfoodtechnology
067-547-50-57