067-547-50-57 tatfood@ukr.net

Корисні статті та новини

Рослинні білки: дослідження TATFOOD

Рослинні білки: дослідження TATFOOD

Рослинні білки набувають все більшої популярності завдяки їхній універсальності та користі для здоров'я. Дослідження TATFOOD представляє основні джерела рослинного білка, які можуть стати незамінними у раціоні та кулінарії: 1. Соя – один із найпоширеніших джерел...

Ресторанний ринок України у 2024 році продовжує демонструвати цікаві тенденції.

Незважаючи на виклики, бізнес адаптується, виручка та середній чек у багатьох закладах зростають, хоча кількість відвідувачів подекуди зменшується. Згідно з дослідженням, виручка у закладах громадського харчування зросла в середньому на 10% по Україні. Найбільше...

Доброго ранку! 🌞 Почнімо цей тиждень з позитиву, гарного настрою та корисних змін.

А ви знали, що запізнення — це не завжди про брак часу? Часто вони мають глибші причини: від небажання йти на зустріч до надмірного прагнення встигнути все й одразу. Якщо вам це знайомо, саме час щось змінити! Хочете дізнатися, як приборкати запізнення та зробити своє...

​ безпечність_харчових_продуктів

​ безпечність_харчових_продуктів

​ ❄️🍓 Заморожені продукти давно уже стали невід’ємною частиною асортименту не тільки великих супермаркетів, але й маленьких магазинів. В замороженому вигляді продається м'ясо, риба, морепродукти, напівфабрикати, овочі, фрукти, тощо. Сьогодні ми нагадаємо споживачам...

​ Щорічна бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес» – об’єднуємо професіоналів галузі!

​ Щорічна бізнес-зустріч «Хлібопекарський бізнес» – об’єднуємо професіоналів галузі!

📅 Дата: 19 лютого 2025 р. 📍 Місце: конференц-хол «ДЕПО», Київ Запрошуємо вас на зустріч лідерів хлібопекарської індустрії! Подія стане майданчиком для обміну досвідом, презентації нових рішень та налагодження співпраці між виробниками, науковцями, ритейлом і...

Важливі законодавчі зміни у сфері харчової продукції та безпеки харчових продуктів у грудні 2024 року 1️⃣ Затверджено Порядок повернення (заміни) непридатних та небезпечних харчових продуктів Постанова Кабінету Міністрів України від 26.11.2024 № 1347. Цей документ...

Доброго ранку!

Доброго ранку!

​ Нехай ваш тиждень буде продуктивним, натхненним і сповненим нових можливостей! Якщо ви зараз активно шукаєте роботу, ось кілька порад, які допоможуть зробити цей процес ефективнішим: 🔹 Почніть із рекомендацій. Попросіть ваших колег або керівників залишити вам...

Канабіс, дизайнерський буряк та розмариновий дим: харчові тренди 2025 року

Новий рік стане часом експериментів та відмови від традицій • Канабіс у кулінарії: Використання канабісу в стравах і напоях стає все популярнішим, особливо в країнах, де його легалізовано. • Дизайнерський буряк: Завдяки селекції буряк отримує нові форми та кольори, що...

Дорогі підписники та професіонали харчової галузі, дякуємо вам за вашу невтомну працю та натхнення!

Дорогі підписники та професіонали харчової галузі, дякуємо вам за вашу невтомну працю та натхнення!

Ви — серце ❤️ й рушійна сила індустрії, що створює інновації, долає труднощі й забезпечує стабільність навіть у найскладніші часи. 💪 Ми щиро цінуємо вашу активність, підтримку, конструктивну критику та теплі побажання. 🙏 Саме ваша енергія ⚡ та незламний дух надихають...

Отримуйте цікаві новини