Вже завтра стартує конференція «Хлібна індустрія 2025» в Умані!
🟡 12 червня — головний день, УНУ, м. Умань
🕗 Час старту: 8:00 — реєстрація, кава, нетворкінг
🔹 В програмі:
✅ Державна політика і хлібна галузь
— участь представників Мінагро, Мінекономіки, ВАП, УКАБ
✅ Ринок зерна, борошна та хліба – 2025
— макроекономіка, прогнози, нові виклики
— тренди від FAO, Lesaffre, Foresight Analytics
✅ Технології та маркетинг у хлібопекарстві
— smart-рішення, private label, інноваційний асортимент
— участь компаній Lesaffre, Uni Blend, ОЛИС, Favorite Food&Drinks
✅ Панельна дискусія з рітейлом
— Auchan, Ukrainian Food Retail Alliance, «Рома», експерти з Китаю
🍷 Фуршет, дегустація вин від Укрвинпром та благодійний аукціон
🔵 13 червня — Практичний день!
🔬 Lesaffre Insight Session:
Як вдосконалити процеси та задовольнити вибагливого споживача?
👩🍳 Майстер-клас Uni Blend
— нова практика для пекарів і технологів
🕍 Факультативні екскурсії по Умані:
— Софіївка, підземні гроти, хасидська спадщина
🎯 #TATFOOD рекомендує:
Конференція — must-visit для технологів, керівників виробництв, рітейлерів, маркетологів та науковців у сфері борошномелів та хлібопекарів!
📌 Детальніше в програмі у вкладення та на сайті https://bakeryindustry.com.ua
Останні коментарі